Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Созопол=ДПС

Публикувано от sunnyvillas 
Созопол=ДПС
22-04-2008 - 16:24:33

Министъра на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем е налапала най-апетитното парче по морето. На входа на Созопол от Бургас по посока към стария град депесарската министърка завзела голям парцел и там вече е построено мащабно вилно селище, оградено с масивен зид, зад стените на който не може да прехвръкне и пиле. Ултрамодерният комплекс е огромен, построен е на хълм, разположен веднага след къмпинг “Златна рибка” и се казва Санта Марина. В по-голямата си част помпозната сграда е с изглед към морето. Построена е точно срещу пристанището в морския град.
Мраморът, с който сградите на депесарския палат са облицовани отвън и отвътре, е специално доставен от Индия, разбра репортер на “Солено” от служители в комплекса. Колите паркират пред телена ограда и не се допускат зад нея. Според слуховете, Етем е успяла да уреди чрез земеделския министър Нихат Кабил да бъде изсечена цялата борова гора и на нейно място да бъде построен комплексът. Била направена заменка на горския фонд срещу пустеещи земи край Разград, които никой не искал да купи.
“Близо до екс – комплекса на Етем се издигат други два – на Васил Божков – Черепа и на футболната легенда Христо Стоичков. Уникалното съоръжение се намира на самия плаж в Царския залив, на север от Созопол. Впрочем от началото на Созопол до края всичко е оградено с мрежи. Малко над Божков и Стоичков пристанище си е направил бившия министър при Иван Костов – Валентин Василев, въпреки че това не е законно. До него плътно се е настанила царската екс – министърка Долорес Арсенова.
Според слуховете в курортното градче лидерът на депесарите Ахмед Доган дори имал намерение да гради джамия край Созопол. Местните са са силно притеснени, че в скоро време и Созопол ще бъде огласен от воя на имама, ако местната управа се съобрази с желанието на Ахмед Доган и хората от обкръжението му да бъде вдигната там джамия. Досега са обсъждани две места, на които да се извиси минарето. Едното е курортното градче "Санта Марина" срещу къмпинг "Златна рибка", а другото - на остров Свети Кирик. Превземането на древния град Аполония е започнало по време на предишното управление, когато министър на земеделието и горите е Мехмед Дикме. Тогава стартира изсичане на горите в местността Света Марина, а на тяхно място започват да никнат строежи. Днес местността е гъсто застроена с луксозни почивни станции, охранявани от въоръжени мъже. В Созопол са единодушни, че сред негласните собственици на новия комплекс са Ахмед Доган, Емел Етем и Мехмед Дикме. Особите поголовно инвестирали в земя, ниви, гори и имоти по морето. Скоро стана ясно, че соцдепутатката Евгения Живкова пък е закупила миналата година къща с парцел и пасище в Царево и земя в Созопол.

Re: Созопол=ДПС
22-04-2008 - 16:52:29
ха ха доган4о на северния олаж на кранево налапа 30 дка
дпс варна 400 дка-шкорпиловци
аиде спирам дотук 4е ме е яд
Re: Созопол=ДПС
22-04-2008 - 17:28:55
sunnyvillas Написал:
-------------------------------------------------------
На входа на Созопол от Бургас по посока
> към стария град депесарската министърка завзела
> голям парцел и там вече е построено мащабно вилно
> селище, оградено с масивен зид, зад стените на
> който не може да прехвръкне и пиле.
В по-голямата си част помпозната
> сграда е с изглед към морето. Построена е точно
> срещу пристанището в морския град.


Не се притеснявайте. Изгледът към морето е добър, но точно там в морето се влива канализацията на Созопол и от време на време, доста смърди. Затова пък, мястото е рай за рибарите, тъй като там се върти иларията и кефала, които се привличат от човешките екстременти. Естествено, рибарите не могат да консумират рибата, (макар че някои го правят), но пък хващането й е кеф.

А и при тази финансова криза, особено за ваканционните имоти, единствено могат да развиват риболовния туризъм, но без консумация. smiling smiley
Re: Созопол=ДПС
22-04-2008 - 20:40:35
това ще да го е писал някои активист на атакаsmiling smiley какво значение има дали комплекса е построен от доган или които и да било друг облажил се покраи властта мафиот. според мен трябва да им се потърси сметка от къде разполагат с ресурса(демек от каде са крали парите) иначе комплекса стана много хубав и привлече доста туристи осигури и доста работни места. апартаментите се разпродадоха като топъл хляб на руснаци и англичани за по 2000 Е . от 35 години живея в созопол и мисля че това е една от наи добрите инвестиции в този град наред с яхтеното пристанище което в момента се строи. на никои не му пука дали ще е доган мехмед или христо важното е че града се развива и привлича инвестиции. е... жалко за горския фонд
Re: Созопол=ДПС
22-04-2008 - 20:42:28
Здравейте
защо никой не говореше нещо преди 3 години когато около Созопол имаше десетки табели "продава се"...
Re: Созопол=ДПС
23-04-2008 - 09:37:55
пусни вълка в кошарата, пък после се чуди кой изяде агнето ....
Re: Созопол=ДПС
23-04-2008 - 09:44:03
bate dimo Написал:
-------------------------------------------------------
> това ще да го е писал някои активист на атака
> какво значение има дали комплекса е построен от
> доган или които и да било друг облажил се покраи
> властта мафиот. според мен трябва да им се потърси
> сметка от къде разполагат с ресурса(демек от каде
> са крали парите) иначе комплекса стана много хубав
> и привлече доста туристи осигури и доста работни
> места. апартаментите се разпродадоха като топъл
> хляб на руснаци и англичани за по 2000 Е . от 35
> години живея в созопол и мисля че това е една от
> наи добрите инвестиции в този град наред с
> яхтеното пристанище което в момента се строи. на
> никои не му пука дали ще е доган мехмед или христо
> важното е че града се развива и привлича
> инвестиции. е... жалко за горския фонд


Трябва ли човек да е привърженик на "Атака", за да се възмущава от турските набези???
Ако сте чели История на България, по време на "османското присъствие" в страната ни, я е нямало тази политическа групировка, с която свързвате моето възмущение.
А това, че сте жител на този някога красив морски град, не Ви прави чест да сте безпристрастено удоволетворен от турските набези confused smiley confused smiley confused smiley .
Не е далеч времето, в което ще сме туристи в собствената си страна!
Re: Созопол=ДПС
23-04-2008 - 10:38:36
не е нужно 4овек да е от атака за да види без4инствата на етни4еската партия
мога мн примери да дам но едва ли има смисъл...нищо няма да се промени
факт 4е държат наи хубавото министерство е достатъ4но красноре4ив
то не са земи ..доскоро и гори,парцели...сега продоволствия ...през тях минават вс пари от европа...за развитие на земеделието , животновъдството и селските раиони
а българия всеки знае 4е се издържа от земеделие и туризъм
Re: Созопол=ДПС
23-04-2008 - 11:33:38
е така ще е докато избирателната активност в бг. е малко над 30%.
Re: Созопол=ДПС
23-04-2008 - 17:52:52
Какви са тези глупости. Много телевизия гледате. Не можело да се припари..е как ще може..ако си наемеш или купиш..ще влезнеш..няма никакви бетонни огради..а обикновенни телени. Не мирише дори при най-голямата жега. Господин съни валеи по-скоро ми намирисва на конкуренция..
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход