Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КУРС

Публикувано от monitor 
КУРС
22-03-2008 - 10:04:04
Здравейте, извинете ако това не е правилното място да си задам въпроса...
Но дали знае някой има ли в София курс, на който може да се научи нещо повече за градоустройството на София - т.е. за това как може да се разположи сграда на празен УПИ, къде трябва да се правят консултации, какви документи да се търсят, що е ПУП или ЧИКЗП и др. Знам, че архитектите учат градоустройство в УАСГ, но дали няма и такива курсове /аз съм стр. инженер/. Много ми е необходимо... Дори ако някой архитект преподава такива частни курсове, също ще се радвам !
По принцип имам някаква представа от тези неща, но тя е бегла, а искам да ги усвоя в детайли. На курсове за оценители на недвижими имоти не се разискват подобни материали, а къде другаде - просто се чудя ?!
Re: КУРС
23-03-2008 - 09:35:11
След, като намериш курса отиди и тресни нещо евтино и тежко в главата на преподавателите и ръководството на Строителния факултет в знак на благодарност за висшите математики, дескриптивни геометрии и теоретични физики, които е трябвало да вземеш с триста зора и, които са развили пространственото ти мислене!

:g:
Re: КУРС
23-03-2008 - 17:40:04
Re: КУРС
24-03-2008 - 22:42:33
monitor ,

това , колега , се учи като си прочетеш законите и наредбите. И аз съм минал по този път и по-добър курс от този няма. Другото , което е , че трябва да си намериш някой архитект , който да ти е близък и да резигравате различни ситуации. Както казваше един мой преподавател : "Дипломата е документ за па-нататъшно самообразование" . УСПЕХ!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход