Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Нови идеи в българските имоти

Публикувано от cityoff 
Нови идеи в българските имоти
23-02-2008 - 12:30:45
Когато става въпрос за фонтани, хората по целия свят са единодушни, че те са част от града, която добавя чувството за уникалност, жива и ведра атмосфера; те са това което превръща града от купчина стъкло, пластмаса и тухли във по-жизнено създание.
Тази идея е използвана от създателите на City of Fountains - нова комбинация от висококачествен жилищен комплекс вклющчващ офис сгради, места за отдих, търговски център и разбира се много фонтани. Обекта в момента се строи в София в атрактивна близост до Бизнес Парка (350м). Веднъж построен ще бъде независимо малко градче в столицата на България имащo всички удобства, спортни съоражения, СПА, кафета и ресторанти, дори и детска градина.
Без съмнение,City of Fountains е комплекс с нов формат, тъй като има всичко необходимо на младо семейство или на бизнес ориентирани личности, плюс удобни и лесни транспортни връзки с останалата част на София. Какво ще запази позициите на City of Fountains, със сигурност фонтаните. Оригиналните и съвременни фонтани са планирани да се рапзоложат из целия комплекс, така че да създадат приятна атмосфера на фона на забързана и хаотична София. Разбира се, те ще бъдат и знаково място за младите професионалисти, намерили мястото за заслужена почивка.
Комбиниран с всички други удобства, новият комплекс ще бъде уникално място, както за хора избрали го за дом, така и за инвеститори. Ще се превърне в място за кафе, хапване и пазаруване. Спокойно може да се каже, че това е нова тенденция в недвижимите имоти в София и България - строителство различаващо се от стандарните жилищни кооперации в другите жилищни комплекси.

Re: Нови идеи в българските имоти
23-02-2008 - 12:54:33
Фонтаните са заплаха за здравето и живота на хората.
smiling smiley
Re: Нови идеи в българските имоти
23-02-2008 - 14:50:20
А две приказки за цените няма ли да кажете??!! Всичко останало от вашия сайт е само реклама!! Ни дума за вид строителство, строит. материали, качество и т.н.????? :g: confused smiley
Re: Нови идеи в българските имоти
24-02-2008 - 00:21:48
Искам фонтан в хола smiling smiley
Re: Нови идеи в българските имоти
25-02-2008 - 12:37:21
Ми то всичко е ясно: Фирма специализирана в производство на фонтани почва да прави блокове - нормално. Всеки се пише строител вече.
Re: Нови идеи в българските имоти
25-02-2008 - 14:14:28
Искам фонтан в хола

Става, ама първо трябва да асфалтираме - отваряй прозореца, да не бавим валяка :}


Ми то всичко е ясно: Фирма специализирана в производство на фонтани почва да прави блокове - нормално. Всеки се пише строител вече.

Мдаа, Ако програмистите строяха къщи... - може да се види тук
Re: Нови идеи в българските имоти
25-02-2008 - 21:43:09
Какво е това фонтан,че отдавна не съм виждал и явно съм забравил.Аз да не би да живея във фонтана предполага се че ще живея в апартамент,ама дали с нещо ще е по добър от другите съмнявам се.Разгледах разпределенията и архитектурата не видях нищо впечатляващо или по различно от една средностатистическа кооперация.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход