Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!

Публикувано от steisi1914 
ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
06-12-2007 - 10:30:46
При избора на паркета за новото си жилище избрах "ДЕКОР ЦЕНТЪР"! Паркетът там е по-евтин и то с осигурен монтаж! Не виждам смисъл за едно и също нещо да се набутват повече пари!
Персоналът любезен, обърнаха ни внимание! направиха всичко възможно да намерят желаното от нас количество! нямаха желания ни от нас цвят за первазите,но нямаше проблем да си го купиме от друго място и те да го монтират!
Дойде момента да си вземеме паркета и да се разбереме за монтажа!
И екшъна почна!
Да, безспорно, от момента на плащането на паркета до момента на взимането мина месец! но не виждам проблем с оглед на това,че ние нямаше къде да съхраняваме през този период паркета, а те разполагат с огромно хале за това!
Та... отиваме да си вземеме паркета в събота и те не знаеха къде е! Затова ни помолиха да отидем след 2 дена да си го вземеме, т.е. понеделник! А монтажът вече беше УГОВОРЕН за сряда! Отиваме във вторник! Питаха ма ни "ма паркета платен ли е?" и то г-цата, която работи на касата и НА КОЯТО платихме паркета! установи дамата,че е платен! НО... паркета го нямаше! обещаха,че те що докарат към 14ч на следващия ден, НИЩО,ЧЕ МОНТАЖА Е ЗА 10:30ч и ще умведомят и монтажника за това!
ДА,АМА НЕ! Монтажникът беше в 10:30ч на адреса! И ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЕШЕ,че паркета ще закъснее!
Безспорно направиха всичко възможно паркета да бъде докаран преди 14ч, НО докараха само паркета и подложката! кликгелът бяха ЗАБРАВИЛИ да го изпратят понеже сме "били изнервени и сме бързали"!
И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ КОКОШКАТА ОТ КАСАТА ИМА КОПИЕ НА БЕЛЕЖКАТА, В КОЯТО Е ПОДРОБНО ОПИСАНО КАКВО ТОЧНО СМЕ ПЛАТИЛИ!!!
Ще ви спестя емоционалната част! Важна е фактическата обстановка!
На магазините на "ДЕКОР ЦЕНТЪР" пише: ОСИГУРЕН МОНТАЖ!!!
Монтажът е осигурен, ПАРКЕТЪТ ЛИПСВА!!!
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
06-12-2007 - 14:08:32
clap:

Просто добре са "декорирали" пейзажа!

Поздрави,

smoking smiley
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
17-01-2008 - 20:12:15
....Абе....нали си знаете максимата"Не сме толкова богати,че да пазаруваме евтино" moody smiley
smiling smiley))
17-01-2008 - 21:16:06
avatar
"Монтажът е осигурен, ПАРКЕТЪТ ЛИПСВА!!!" е това е кулотово clap: clap: clap: :}

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
08-05-2008 - 10:49:17
Паркет-стил: подовият стил във Вашия дом и офис. Ако имате проблем с вашия стар паркет и искате отново да му вдъхнете живот или сте взели решение Вашето подово покритие да е от паркет, то ние извършваме комплексни паркетни услуги: редене, циклене, лакиране на масивен паркет, дюшеме и ламинат. За повече информация посетете нашия сайт: Паркет-стил
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
23-06-2008 - 21:44:53
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
29-06-2008 - 16:55:20
smoking smiley



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-07-11 18:02 от Julius.
Re: ЗА БОГА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ! или екшъна с един паркет!
04-08-2008 - 15:02:53
зДРАВЕЙТЕ,
иЗКУШАВАМ СЕ ДА УПОТРЕБЯ НАЙ-ГРОЗНИТЕ ДУМИ, С КОИТО ДА ВИ ОПИША КОЛКО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ОТ КАЧЕСТВОТО НА ТОЗИ ЕСТЕСТВЕН ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ БАРЛИНЕК, НО ОТ ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ САМО ЩЕ КАЖА - ОТВРАТИТЕЛНА РАБОТА - НИКОГА НЕ БИХ СЕ ИЗЛЪГАЛА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ТОВА, КОЕТО СЕ ПРЕДЛАГА В БЪЛГАРИЯ ОТ ТОЗИ ПРОИЗВОДИТЕЛ - МИСЛЯ, НЕ МИСЛЯ, А НАПРАВО СЪМ 1000% СИГУРНА, ЧЕ ТОЗИ ПАРКЕТ Е 10-ТО КАЧЕСТВО - НО ПО ЦЕНИ Е ЗА ПЪРВО!
НАЦЕПВА СЕ БЕЗ ДАЖЕ ДА СИ ХОДИЛ ПО НЕГО - 4 ПЪТИ ЦИКЛЕНЕ - ДРЪНЦИ - ТО ЕДИН ПЪТ НЯМА КАКВО ДА МУ ЦИКЛИШ, ТА КАМО ЛИ 4 ПЪТИ. ПРЕЗ 12-15 ГОДИНИ - ПАК ДРЪНЦИ - ТОЗИ ПАРКЕТ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ В НОРМАЛЕН ВИД ДАЖЕ И 12-15 ДНИ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОДИНИ - И НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ СВЪРЖА С ПОЛСКИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ ДИРЕКТНО, ЗА ДА РАЗБЕРА КАКВО КАЧЕСТВО ПОДРЕД ОТ ПАРКЕТА ВНАСЯ В БЪЛГАРИЯ И ЗА КАКВИ ЦЕНИ!!!
ТОВА Е ЗА ТОЗИ МОМЕНТ! ОЧАКВАЙТЕ ВКЛЮЧВАНЕ ОТНОВО - ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ СТИГНА И ДО МЕДИИТЕ И ДО ПО-СЕРИОЗНИ И ОТГОВОРНИ ХОРА, ЗА ДА СИ ПОТЪРСЯ ПРАВАТА!!!
:g: :g:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход