Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Проекти за осветление

Публикувано от aradeva 
Проекти за осветление
25-09-2007 - 13:30:10
Интересувам се дали някой е ползвал услугите на човек, изготвящ цялостни проекти за осветление на дома. Моля, ако имате опит, препоръчайте ми.
Re: Проекти за осветление
06-10-2007 - 01:57:13
Здравейте. Аз нямам такава фирма, ако това е важно за вас, но образованието ми е такова. През годините съм правил нови инсталации и ремонтирал стари, включително и осветителни. Ако се нуждаете от идеи - има по списанията много за разглеждане. Ако сте се спрели на някоя снимка вече, мога да ви проектирам инсталацията и да изпълня проекта (в момента това важи само за град Пловдив).
Re: Проекти за осветление
16-10-2007 - 11:36:03
Zdraveite, az skoro se sblaskah s takv problem,daze po losho smiling smiley)) iskah da mi se napravi cqlostno obzavezdane i razbira se tova vklu4vashe osvetlenieto i stenite.No tova razbira se zna4i 4e trqbva da se napravi ot speciqlisti koito da napravqt vsi4ko i proekt i izpalnenie, i tai kato sam ot Plovdiv potarsih uslugite na firma zanimavashta se s tova .Ta s 2 dumi momi4etata mi napraviha vsi4ko ot -do kato prez cqloto vreme sledqha za izpalnenieto, taka 4e moqta rabota beshe prosto da mi haresa tova koeto mi predlagat smiling smiley)) Opredeleno sam dovolna . imat si montazni grupi taka ,4e haresvash si osvetitelnoto tqlo i negovoto mqsto i idvat da ti go postavqt , taka beshe s vsi4ko, i s mebelite i s kuhnqta i perdetata i t.n. Shte vi dam tehniq E-mail taka ,4e ako reshite mozete da se obarnete kam tqh. E maila: uptodesign@mail.bg. Uspeh!
Re: Проекти за осветление
19-10-2007 - 00:36:46
Проектиране и продажба на осветителни тела и системи за осветление.
Изработваме проекти, можем да предложим конкретни тела и системи, монтаж и контрол - инж. Иванова 0886 95 85 95
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход