Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-03-2019 - 17:48:47
Прави впечатление, че често всеки се оплаква от некачествени врати. Вие какво очаквате от готови нискокачествени, китайски, полски, турски или украински врати от фирми които ги предлагат под различни псевдоними. Разберете едно те са търговци не производители те гонят цена и печалба не се интересуват от качеството, но са добри в това да ви убедят с всевъзможни измишльотини да ви спечелят доверието и да ви вземат парите. И понеже са готови размери често ви се налага или да подмазвате или да къртите отворите си, по простата причина, че неви се дават повече пари за поръчкови врати които ще ви се изработят по вашите индивидуални размери на отворите. Разберете вратите не са маловажна част от интериора на жилището ви, едни качествено изработени врати могат и да ви надживеят, но това правило навежи за заводски евтини врати напръв поглед изглеждащи що годе добре.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
11-05-2019 - 15:49:41
Много добре познавам фирма Gradde , като на същата фирма , със същите врати са и още много , много сайтове с китайски врати , като напр. Vrati Sofia, Vrati Express, Porta Nova / марка, взета от фирмата , чиито представител сме ние / - полският завод Portadoors, който има една серия врати с това наименование. Бях провокирана да влезна в този форум, в който не съм влизала от поне 5 години, от изказването на един клиент посетил магазина ни днес. Не е важно какво е казал, важното е , че едва днес влезнах в сайта на т.н врати Gradde.de и се шаштисах - статичен сайта, супер евтин, с две - три снимки на нещо си. Няма адрес на заводите, няма нищо. От самият сайт лъха на измама. За пръв път виждам завод, който да няма адрес и телефон за връзка на сайта си. Съжалявам, но това да казваш на клиентите си ,че вратите, които продаваш са немски или каквито и да са , а те да не са такива , е пълна измама, дори правно наказуема , да оставим настрани моралната част. Редно би било, колегите, които продават тези врати като немски, да се включат в този форум и да подадат адрес и телефон за връзка с немската фабрика - производител.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2019-05-11 16:13 от arcoma.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
28-03-2020 - 22:34:30
Препоръчвам Porta Doors - интериорни врати
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
13-09-2020 - 08:24:33
Прегледайте за врати и в HomeMax - имат много голям избор и като цена са една идея надолу. Другото хубаво е, че ако на човек му трябва само крило продават някакви ограничени бройки само крила за цени от около 60-80лв. Приемат и по поръчка също някакви детайли по вратите, но за това подробности не зная вече. В онлайн магазина имат много голям избор.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход