Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
06-07-2016 - 16:08:35
Quote
ivan815
През август, септември, октомври ... и до днес правя ремонт на апартемнта ми в София. Реших да сменя всички интериорни врати, както и входната. След кратко рпоучване избрах да си купя врати отмагазина на Врати София на Раковска. Те ми рпедложиа китайски интериорни врати за 200 лева и входна турска. Всъщност повечето магазини които обиколихме в София предлагат едни и същи врати - китайски. Имаха ги на склад и реших, че като няма да чакам и цените са толкова ниски, това ще е много добра покупка. Те казаха, че работят с Мега Монтажи ЕООД. Аз се съглоасих те да ми монтират вратите и подписахме договора със 100 % предплата.
Дойде моментът за монтажа. Монтажистите закъсняха с 1 час. Монтираха входната 4 часа - двама човека. При рязането на касата одраскаха вратата на съседа, не си изнесоха боклука и през цялото време ми обясняваха колко скапана врата съм си купил. Много приятно ми стана. Започнаха да сглобяват касите на интериорните врати, преди да ги монтират им казах да ги събират и да ги връщат обратно в магазина. Съвет от мен - не си купувайте от китайските врати - все едно са от картон и сглобките са много некачествени. Бях си платил да ми изнесат боклука от монтажа, те обещаха да го изнесат вечерта, но така и не го направиха. Опитах да се свържа с тях, но успехът ми беше нулев.
Отидох в магазина и си поръчах от двойно по-скъпите полски врати КРАСЕН. До тук с вратите на склад - трябваха им 2 месеца и половина за да ми ги доставят. Чакам ги да ми ги докарат следващата седмица, този път няма да ми ги монтират от МЕГА МОНТАЖИ. Няма шанс. От сърце препоръчвам и на вас да не ползвате тази фирма Мега Монтажи. Само името им е мега ... сигурно затова се подведох.

Имах много добро преживяване в магазина на НОВОМЕТ на Шипченски Проход. Изключително подготвени и добронамерени консултанти. За съжаление цените на немските врати които предлагаха не ми бяха по възможностите. Не мога да кажа нищо за монтажа, но определено ми направиха много добро впечатление. Ако имате възможност идете там и вижте какви врати предлагат. Ако не друго поне може да се насладите на немското качество, дори и да не си купите вратите от там. Аз бях впечатлен.

Това е моят не много приятен опит. Във всички случаи ви съветвам да се заредите с търпение и спокойствие, защото ... в България е така :-)
Аз за монтажа ще разчитам на силите си. Достатъчно разочарования с фирми и фирмички имах вече.
Успех на всички с ремонтите!

Много от публикуваните мнения по форумите са реклами. Платени съобщения. Ако искате да разберете кои са истински, погледнете всички постове на атора. На мен ми писна от платени публилкации, затова предупреждавам и вас.

*ok*
Ето една алтернатива на немските интериорни врати [vrati-brama.bg]интериорни-врати-варна/ , само че във Варна са *pardon*
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
23-08-2016 - 23:26:48
Не си купувайте porta doors врати от Бургас .Некачествени и фалшиви .Лесно се драскат и стават на петна.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
11-10-2016 - 13:52:46
Купувал съм си от тези интериорни врати - от Узунов са, и честно казано не очаквах толкова евтино да ми излезе всичко - от самата интериорна врата, до доставката и монтажа.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
28-11-2016 - 22:46:49
[www.vrati.biz] Тази ми хареса най-много.Доста интересно хрумване с дизайна.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
07-12-2016 - 11:18:36
аз препоръчвам врати експерт понеже ги има в много градове - почти цялата страна и като цяло качеството и цените са добри
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
27-12-2016 - 21:23:26
Към хората насочили се към фирма doorman във Варна ,а също разбрах ,че имат офиси и в други български градове ,съветвам да подминават без да се замислят.Преди по-малко от година направих поръчка за 3 интериорни и 1 екстериорна врата .Срока за монтаж не беше спазен ,след безброй телефонни разговора ,след 2 месеца вратите бяха монтирани .Отговорите на моите въпроси ,кога ще бъдат монтирани вратите бяха ,утре ..днес ...в Понеделник ...Сряда ...и така два месеца ,след като им бях обяснил ,че съм в ремонт и старите врати са премахнати .Стоях си два месеца без врати и така ...историята е много по-дълга ,но не ми се изпада в обяснения .Съвета ми към всеки техен бъдещ клиент е ,да ги подминава без да се замисли .
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
02-05-2017 - 22:06:07
Така и така виждам, че цялата тема е станала изцяло рекламна за публикации от колегите - ок, заповядайте при нас - Врати Борман България - работим от 2003 година (първоначално като ЕТ, разбира се), през 2007 регистрирахме ЕООД и така...
Предлагаме входни, пожароустойчиви и интериорни врати от Полша и Турция. Поддържат се определени модели на склад, тоест монтаж на налични врати можем да извършим до 4-5 дни от поръчката.
В София имаме 2 магазина - в Лозенец на ул. Стоян Михайловски 8 и в Белите брези на ул. Дойран 9-б
Наши сайтове са borman.biz и borman.bg
И един съвет от нас - преди да закупите врати от някъде, без значение откъде, постойте поне половин час в магазина (разпитвайте там или каквото и да е), ако през този половин час не "засечете" недоволен клиент (оплакващ се по телефона или на място), то посетете отново след 3-4-5 дни, и ако отново няма недоволен клиент - чак тогава действайте smiling smiley
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
05-06-2017 - 15:25:14
Полските интериорни са най-добри, на Класен.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
10-08-2017 - 18:12:03
За апартамента взехме интериорни врати от [www.home-max.bg] . Много сме доволни от тях, връзват се перфектно с интериора на целия апартамент.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
25-11-2017 - 01:10:19
Стойте далеч от фирма Врати Портал! Входната врата остана без каса, первази, шпионка и уплътнение. Вратата към спалнята не влизаше, та разбиваха панела и отрязаха противоземетръсна шайба. Капакът на всичко беше, че отрязаха самите врати! Дизайнът и пропорциите отидоха на кино. Освен това се крият и не си вдигат телефоните, когато видят, че ги търси проблемен клиент.
Истинското име на фирмата е Мега Монтажи ММ. Собственик - Румен Стефанов /не фигурира в регистъра, но беше споменат във фирмата като такъв. В търговския регистър го има като собственик на друга фирма с подобно име - Мега Монтажи/. Мениджър на Врати Портал е г-жа Маргарита Христова.
Офисът им се намира на бул. Възкресение бл. 87 вх. М/Н в София, имат и филиал в Стара Загора.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход