Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни врати - Дайте съвет

Публикувано от Йоана 
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
15-02-2011 - 13:18:07
Евала Иванка81 - регистрирала си се да си рекламираш фирмата?
на това отгоре и това което си написала е баш като рекламно послание - ние сме най-великите, с най-ниски цени, най-високо качество, ще Ви ИЗЛЪЖЕМ най-качествено ...
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
18-02-2011 - 18:40:25
Тези врати на иванка ми приличат на [www.eve-x-ltd.com]
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
14-03-2011 - 17:54:06
Взехме си врати от фирма "Профидорс" , нова фирма е ,но сме изключително доволни, вратите са Словенски много качествени , фалцови са и на много добри цени ( около 300лв. за комплект-CPL-Ламинат) , имат и с меламиново поктитие по-евтини (280лева.)Имат огромен избор от разцветки
над 15 вида ламинат и 30 -естествен фурнир. Изпълниха поръчката в срок 30 дни и при монтажа всичко премина без проблеми .

Ето и сайта им : www.profidoors.com
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
31-05-2011 - 09:58:12
smiling smileyРедактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-05-31 10:09 от ivansemkov88.
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
31-05-2011 - 10:04:27
Здравей, можеш да прегледаш и предложенията на Каракашев и Син ООД. Предлагат подробна информация и цени от под 400 лв (с включен транспорт и монтаж), дано и аз да съм ти бил полезен с още един вариант. Успех в търсенето smiling smiley

Блиндирани Врати
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
13-09-2011 - 17:42:08
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
29-09-2011 - 17:28:17
Ето и нашия съвет на тази тема.

Изборът на интериорни врати е не лека задача, а пък пътят им до окончателното им поставяне в жилището Ви е още по дълъг и понякога трънлив.
Виждам го по нашите клиенти, които ходят седмици, може би и месеци със списък на фирми за врати и не могат да вземат окончателно решение.

Да започнем с изобилието от дизайни и стилове в интериорните врати. Първият фактор, който трябва да обмислите е стила на интериорната врата. Никога не правете компромиси с това - това е врата, която ще виждате всеки път, когато сте в къщи, освен това интериорните врати определят цялостния облик на Вашето жилище.

Следваща стъпка – фалцова или безфалцова врата? Безфалцовите врати завършват с прав , гладък ръб прави от двете страни, докато фалцовите врати имат ръб от едната страна, който ляга върху уплътнителя на касата, което спомага за по-добро сцепление между касата и вратата и съответно – по-плътно и леко затваряне и по-добра изолация.
Безфалцовите врати са обикновено по-евтини като производство от фалцовите, но както вече стана ясно няма качествата на фалцовите врати

Помнете, цената на интериорните врати, както и на всички други зависи от материала, качеството и дизайна им. Нашия съвет е да не правите компромис с качеството за сметка на цената, тъй-като интериорните врати освен, че ще променят изцяло облика на Вашето жилище, не се сменят често.

Това, което, обаче ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ и да имате предвид още по време на ремонта на своето жилище, е че каквито и врати да изберете, никоя врата и най-качествената, не може да бъде монтирана добре на крива стена и крив под.
Регулируемите каси до някъде могат да уемат неравности по стените, но не могат да направят чудеса със стена, която от едната страна е 19 см, например, а от другата е 22. При това положение, взимайки по-голямата каса, от страната ,която е 19 см ще се получи луфт между касата и стената, по-малка каса, пък не би обхванала по-дебелата част на стената.
Или , пък - крив под. Как една права врата ще отстои на еднакво разстояние от пода по цялата й дължина, ако подът е крив?
Доста често се случва и стени, които не са под една линия една спрямо друга - липсва хоризонталност на стените, касата би се усукала при монтаж.
За съжаление, това са неща, на които ежедневно се натъкват нашите монтажници и най-лошото е, че на този етап те могат само отчасти да компенсират недостатъците на стените и пода, полагайки за това най-големи усилия.
Помнете за подготовката на отворите за монтаж на вратите още по време на ремонта, взимайки предвид гореизложеното.
Повече за вратите и въпроси и отговори, можете да намерите на нашия сайт интериорни врати в секцията Въпроси и отговори, както и във нашия форум врати
eko
Треска
06-10-2011 - 17:37:12
Цените на ''Треска'' може да са добри ,но това е за сметка на живущите около производствената им база в Нови Искър. Те са длъжни да живеят в постоянен шум и обгазявани от боите които използват. Всичко това е от лакомия за по-голяма печалба. Жалко за децата в района а който е избрал фирма ''Треска'' със здраве да си ползва вратите.
Re: Треска
25-10-2011 - 14:58:38
Мислите ли, че е възможна добро качество на ниска цена ? Качество означава качествени материали / не са евтини/, качествени технологии / не са евтини/, професионална работна ръка / също добре платена/, качествено обслужване / с достатъчно количество персонал, който да Ви обслужи/, обучение на персонала / също струва пари/.
Ако някой има по добра формула за качество, което не включва горните показатели, моля, да я сподели тук.

интериорни врати
Re: Интериорни врати - Дайте съвет
28-10-2011 - 14:13:53
Да, понякога е възможно добро качество на ниска цена. Не говоря за себестойност на продукция за интериорни врати, а говоря за продажни цени при различните заводи за интериорни врати smiling smiley

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход