Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Интериорни стълби

Публикувано от TS 
TS
Интериорни стълби
16-03-2007 - 14:32:26
Здравейте!
Като съвсем пресен потребител бих искала да ме извините ако съществува вече подобна тема(или подобни постове),но лично аз не открих.
В апартамента ми трябва интериорна стълба и в момента се опитвам да посъбера инфо за фирмите,които предлагат такива.
По принцип съм посетила само 2 фирми(от устна реклама),едната направо ме заби с цената,която ми предложи,другата беше що годе поносима...Но ми се иска,ако някой си е имал вземане-даване с подобни неща,да ме посъветва и насочи към някого,който ще ми предложи добро качество на разумна цена.Все пак стълбата по проект е в центъра на хола и не мога да си позволя да е изработена от най-евтините и не дотам добре изглеждащи материали.
Благодаря предварително на всички,които ще прочетат поста ми и ще ме посъветват.
Приятен ден!
TS
Re: Интериорни стълби
19-03-2007 - 12:49:28
Ей,хора,никой ли не може да ме ориентира за тези стълби?!
Ако някой все пак има мнение по въпроса ще се радвам да сподели.
Приятен ден!
Re: Интериорни стълби
19-03-2007 - 13:19:57
В сряда почва Стройкото в НДК, там ще намерите куп фирми, събрани, намерете време, разходете се и ще се ориентирате. Писали сме тук за интериорни стълби, има много неща за четене, но не на български естествено...
Зависи какво искате - да ви построят стълба, или облекат вече съществуваща конструкция - бетонна, метална и т.н. стълба. Това са супер различни неща, естествено за всичко има решение, но на съответната цена. Зависи от мястото, формата, начина на развиване, има стандарти за тия неща, сигурно имате идея и проект или поне си я представяте, ако е така, ще е по-лесно да се ориентирате на изложението.
От опит да ви кажа - имам стълба на метална конструкция облечена с масив. Искаха ми луди пари, аз си свалих идея за конструкцията и ми я направи наша фирма, но беше отдавна - 99 год, за смешни пари, а дъбовите стъпала ми ги прави един страхотен дърводелец - вече 8-ма година не са мръднали. Сега биха стрували цяло състояние, с такова качество на изработката. Аз му осигурих талпи, той ги избичи на тънки летви, чака ги няколко месеца да съхнат, после в камера и после ги слепи с жилките напряко, абе по учебник...
Но не зная има ли още такива майстори и ако има колко струва работата им... Този замина за Холандия.
TS
Re: Интериорни стълби
19-03-2007 - 13:59:34
Да,имам предвид Стройкото,ще отделя време да отида.Просто исках инфо и отзиви за определени фирми,от които има доволни клиенти.
Мястото,с което разполагам не позволява стълбата да е лята,както исках първоначално,така,че сведох нещата до метална конструкция,със стъпала от масив.
Направиха ми няколко примерни проекта,от които отсях 2-3 и както написах преди цената направо ме изплаши.Все си бях представяла ок. 10-12,но уви...
Та оттук се породи и притеснението ми-така или иначе ще се дава солидна сума пари,поне да си струва и въпросното съоръжение да издържи в бъдеще.
Затова търсех мнение от хора,доволни от фирми,с подобен предмет на дейност.
Така,че не ми остава нищо друго освен да пообиколя изложението,пък дано имам късмет...
Re: Интериорни стълби
19-03-2007 - 14:40:59
Е, дано имате късмет... Иначе фирми и стълби много.
Успех.
Re: Интериорни стълби
20-03-2007 - 13:03:15
У нас ,стълбата ми я направиха "Рупчин и синове" - череша, 18 стъпала и парапет. Добре стои. На Стройко си пада дране на клиентите,не е добро место за пазаруване.
Re: Интериорни стълби
03-04-2008 - 10:28:24
Ето ви една фирма, която работи добре и на приемливи цени: "Чиви Студио" . Препоръчах я на двама приятели - и те са много доволни! Фирмата е пловдивска, но работят навсякъде.

www.chivi-studio.com

Успех!
Re: Интериорни стълби
03-04-2008 - 10:43:01
avatar
Много трудна задача имате...цените по мое скромно мнение са ужасяващи аз също търся такава фирма в района на София и като разучих цените как вървят ми стана лошо... Открих една фирма с що годе сносни цени около 3000лв, но то е според зависи все пак от размера и типа на стълбата. Когато окончателно изберем стълба ще ви споделя по-подробно какво и как се е случило.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход