Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Предстои ви Кухня по Поръчка -> ето КАДЕ, КАКВО ДА НАМЕРИТЕ:

Публикувано от ivo107 
Re: Предстои ви Кухня по Поръчка -> ето КАДЕ, КАКВО ДА НАМЕРИТЕ:
07-01-2008 - 17:50:04
Целта ми не беше да изкарам виновен някой.Дори мислех да не отговарям на г-н Спасов,защото всеки има право на мнение.Но с това му изказване - "Не купувайте от Драго и Драго. Лъжат. Лъжат много при това."не мисля че е много коректно,все пак ни е бил клиент и преди.Разбирам че е страшно неприятно това със закъснението ,но за съжаление то се случва и мога да кажа не рядко.Особено когато мебелите се изработват по поръчка.И мисля ,че накрая е най-важен крайният резултат - самата мебел да бъде качествена,а не за това колко бързо ще ми я докарат.Иначе има много фирми с готова продукция отиваш избираш си я и след два дни ти я доставят.Всеки сам решава.
Re: Предстои ви Кухня по Поръчка -> ето КАДЕ, КАКВО ДА НАМЕРИТЕ:
07-01-2008 - 21:18:16
Рекламата е хубаво нещо но не винаги.
Re: Предстои ви Кухня по Поръчка -> ето КАДЕ, КАКВО ДА НАМЕРИТЕ:
12-01-2008 - 00:58:05
mnogo razbirate malko znaete.az pravia vsichko v sveta na mebelite.
Re: Предстои ви Кухня по Поръчка -> ето КАДЕ, КАКВО ДА НАМЕРИТЕ:
12-01-2008 - 21:04:18
Явно трябва да уточня малко нещата. Никъде в поста си не упрекнах фирмата , че е закъсняла с изпълнението на поръчката ми. Навсякъде в него пиша, че във въпросната фирма ЛЪЖАТ. И това твърдя , че е самата истина. Гледат Ви в очите и Ви лъжат. Понякога по няколко пъти на ден. Мисля, че до голяма степен от предишния ми пост става ясно какви точно разговори водехме с представителите на фирмата, колко пъти ми казваха “ще ви се обадим довечера, утре, до края на седмицата”...и разбира се това не се случваше, човека с когото говорех никога не знаеше за какво точно става дума, но "ще пита Драго и ще ми се обади"...или когато все пак стигах до въпросния Драго - "ами сега не съм в офиса и не знам какво става с вашата поръчка, но като стигна дотам ще проверя и ще ви се обадя"... и така до деня в който развалих договора, нито веднъж не бях потърсен от представител на фирмата. Аз наистина прекратих договора си с въпросната фирма и получих неустойка. В договора за поръчка пише, че при закъснение фирмата дължи неустойка по 0.3% на ден, но НЕ-ПОВЕЧЕ ОТ 3% ОБЩО. Договора си с фирмата сключих на 03.10.2007г., при което ми казаха,че срока за изпълнение на поръчката е един месец. Тогава аз казах, че ме устройва и срок два месеца - важното е да стане до началото на декември. Увериха ме многократно, че ще стане ВСЯКАК. Тук мисля, че изобщо не говорим за Коледа и Нова година - според така направените планове, поръчката трябваше да е готова и монтирана цял месец преди Нова година. Писах вече и за "те мебелите Ви са вече нарязани, само не са сглобени...", и за твърдението на Драго "то е работа за един ден, само да отворят складовете да купим материали и ще ги направим , но няма да е тази седмица, защото складовете не работят" - това последното на 03.01.2008г. Както виждате във всичките ми разговори нямаше дума - "такъв и такъв е проблема, ще закъснеем с един(два, три..) месеца". Напротив във всичките разговори бях размотаван, ЛЪГАН и уверяван, че нещата ще станат. Колкото до трите процента неустойка - те ми бяха платени едва след като уверих съответната служителка,че след два дни ще заведа дело в районния съд за тази неустойка ( в размер на четиредесет лвsmiling smiley).
И последно - за кухнята, която имам, изработена от Драго и Драго. Да наистина имам такава кухня, отпреди година и половина. Която кухня, ще си остане първото и последно нещо което имам от Драго и Драго.
Мирослав Спасов
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход