Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Услугата "Интериорен дизайн"

Публикувано от ra4e 
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
07-09-2017 - 19:00:07
Нека и аз да се включа в дискусията с малко личен опит. С жена ми решихме да направим ремонт на хола си. Целта ни беше не само освежаване, но и цялостно трансформиране и пренареждане на мебелировката, идеята - да има повече и по-функционално пространство.

Не искахме да възлагаме работата на различни фирми или подизпълнители, затова имахме нужда от цялостна услуга. Ремонт, дизайн и обзавеждане. Това ни изискване малко усложни намирането на подходящия контрактор.

Намерихме едно студио, което отговаряше на нашите изисквания - Ona Design. Предложиха ни цялостно обслужване, което беше придружено с много добра крайна цена. След като ни дадоха различни идеи и разгледахме завършените им проекти, решихме, че ще започнем работа с тях. Завършиха хола ни преди крайния срок от договора, а крайният резултат изглежда по-добре, отколкото на скиците и предварителния модел.

Ако някой иска да се свърже с тях, ето това са техните координати:

телефон: 088 984 2735
уебсайт: https://ona.design/uslugi/interioren-design
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
24-08-2018 - 12:44:20
Супер яка темичка! smiling smiley

Изчетох я на един дъх, защото и на мен ми е наболяла темата с този интериорен дизайн. @dimitrovC - благодаря за линка към интериорните дизайнери!
При нас нещата тръгнаха от идеята за малка вила, която да се събере в тесния двор. smiling smiley Всъщност, при нас така се стекоха обстоятелствата, че фирмата, която ни строи къщичката се зае и с вътрешното оформление на жилището. Доволни сме от резулатата.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход