Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Услугата "Интериорен дизайн"

Публикувано от ra4e 
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
18-10-2010 - 17:18:10
Абе я си го направи както ти е кеф - ще спестиш от "дизайнер" за да повториш ремонта, ако не ти харесва.
Като ти напълнят хола с оранжеви табуретки и тапети като зебра в саплнята, ще го търсиш с базуката
тоя дизайнер. Те тука само на това са способни. А дизайн с изпълнение - считай, че ще ти излезе поне с 30%
по-скъпо обзавеждането, само заради комисионите на "дизайнера" от изпълнителя.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
06-07-2011 - 16:50:22
Здравейте всички!

Един съвет за да имате най-малко нерви....Наемете фирма като тази : http://anesmebeli.com
Обектите се започват буквално от 0 и се завършват от нас,а за цените и качеството гарантираме,защото работим с любов.
Разполагаме с всякакъв вид персонал и не е нужно да хабите нерви за намиране на качествени майстори.
Изготвяме и 3д реалистични проекти,който са бонус за вас,ако поръчате мебелите си при нас.
Координатите ще намерите в сайта smiling smiley

Поздрави!
gd interior design
19-08-2011 - 12:42:46
Нашата фирма изработва реплики на известни мебелни дизайнери. Всичко, което трябва да направите е да изберете нещо от ваш или наш каталог. Свържете се с нас и ще осъществите мечтите си на цена, за която не бихте мечтали. За
GD INTERIOR DESIGN цвета и размера нямат ограничения

[gd-interior-design.com]

0884242576 /Мая Димитрова/Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-08-19 12:48 от maq_pld.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
02-09-2011 - 16:03:23
Моето мнение относно интериорния дизайн е - Нищо лошо, след като човек може да си го позволи! Но...НО не плащайте за интериорен дизайн и за кухня. Така или иначе където и да Ви направят кухнята ще направят 1-2-3 проекта неангажиращи докато стигнете до самата поръчка...

От Полша, Германия, Турция, Русия и Италия пристигат вратите Борман в София от качествени материали. Евтини интериорни врати от Полша и Германия и солидни блиндирани входни врати Борман от Турция и по проект се изготвят полски и турски кухните от МДФ на Борман в София. А относно цените на вратите им или за вътрешните полски и немски интериорни врати направете запитване, или ако решите нещо да си купувате и търсите солидни входни врати Борман на ниски цени, то можете да разгледате сайтовете ни. Но за сметка на това пък, ако искате да изкарате пари от МЛМаркетинг, то Green Master - продуктите за здраве и красота, както Грийн Мастер е насреща - фирмата за качествени добавки и много и изключително добри продукти за здраве и красота. Никога няма да сгрешите, ако потърсите другия сайт на Борман за врати Борман - София, които са на ниски цени и Интериорни врати Борман - София на добро качество и от сигурна фирма.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-09-02 16:13 от BORMAN.
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
02-10-2011 - 19:53:30
Хубаво е интериорният дизайн да се направи от специалист. Аз лично използвах подобна услуга за хола и смятам, че идеите бяха ползени.

[markita.net]
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
12-11-2011 - 17:00:22
Какво мога като интериорен дизайнер и 3Д визуализатор можете да видите тук:
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И 3Д ВИЗУАЛИЗАЦИИ


Разполагам с екип от високо квалифицирани специалисти (окачени тавани от гипсокартон, фигури от гипсокартон, полагане на декоративни бои и мазилки, сухо строителство).
Работя с клиенти от цяла България.

Предлагам в пакет, или поотделно следните услуги:
Проектиране на интериорен дизайн
Работни 3д визуализации - нискобюджетни визуализации. Идеални, ако не можете да си представите как би изглеждал Вашият проект.
Детайлни фотореалистични 3д визуализации - визуализации, които се доближават максимално до крайния резултат
Консултации при избор на мебели и електроуреди
Консултации при избор на бои, настилки и материали
Ремонт и довършителни работи
Авторски надзор

GSM: 0885 347 478
Skype: interiorendizain
e-mail: interiorendizain@ymail.com


Ето и няколко ориентировъчни интериорни 3д визуализации:


Екстериор, интериор, дизайн и 3Д визуализации
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
18-11-2011 - 13:31:02
avatar
Quote
BORMAN
Моето мнение относно интериорния дизайн е - Нищо лошо, след като човек може да си го позволи! Но...НО не плащайте за интериорен дизайн и за кухня. Така или иначе където и да Ви направят кухнята ще направят 1-2-3 проекта неангажиращи докато стигнете до самата поръчка...
Първо, със скрития линк си правите реклама;
второ - няма как да направите 'неангажиращи' проекти, защото сте длъжни да използвате само/главно наличните си материали, технологии и дизайнерски капацитет.
А един независим интериорен дизайнер, който не е обвързан с производител, ще се поинтересува главно от нуждите на конкретния клиент и според предвидения от него бюджет ще се опита да направи най-доброто като дизайн и да го ориентира към най-добрия производител/доставчик. И ако клиентът не е доволен, винаги може да се предложи следващ вариант. Но тогава клиентът не е ограничен само до наличните ресурси във вашата или съответно друга фирма, производител или търговец.
А дизайнерът има интерес да предложи най-доброто за конкретните нужди на клиента си без да е ограничен от конкретна фирма. И резултатът ще задоволи клиента много повече, ако дизайнерът има достатъчно опит и познания за функциите в една кухня и новостите на пазара в тази област. А това се отнася и за всяка част от интериора.
Нещо друго - не знам дали ви е известно, BORMAN, но хората живеят в едно обединено пространство и предимството да се използва дизайнер е също в това, че той би трябвало да умее да направи кухнята и всяка част от интериора едно добре вписващо се помещение в цялостния стил на жилището.

Т. Захариева
0887 974 535
www.trendoffice.webs.com
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
28-12-2011 - 13:32:58
Здравейте, предстои ми обзавеждане на нова къща в Пловдив , за това моля ,ако някой е ползвал услугите на дизайнер от Пловдив и е доволен , да ми пише на e-mail : danidg65@abv.bg .
Благодаря!
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
20-01-2012 - 03:47:50
avatar
Има доста добри програми със свободен софтуер за интериорен дизайн, които биха спестили не само пари, но и доста нерви на тези, които се лутат в предпочитанията си. Една 3D визуализация на това, как си представяме вътрешното пространство на дома си би спестила доста разочарования от неподходящо избрана мебелировка и тяхната разстановка в пространството.
Повечето програми са лесни за работа и не представляват трудност за напълно начинаещи в тази сфера.

Нямам нищо против професията на интериорният дизайнер, но нека все пак да отчетем факта, че пазарът й у нас е твърде свит и малоброен.
Няма как, ако си решил да отделиш за обзавеждане сума от рода на 10-15000 евро, една трета от тях да отидат за хонорар, нали?

Има си и програмки за цветови съчетания, за избор на цветова гама и т.н., така че... winking smiley поне аз за себе си се справих доста добре и без помощта на подобни консултанти.

- Как е, как е, продават ли се имотите?
- ... миииии продават се ..., ама не се купуват нещо?!!
Re: Услугата "Интериорен дизайн"
24-02-2012 - 10:37:16
Според мен, ако даваш 10-15000 за обзавеждане, е най-добре да отделиш някой лев за специалист, който ще ти свърши професионална работа. Има фирми, които работат на 8 - 10 евро./квадрат ... Е..разбира се .. всеки е свободен да следва собствения си вкус и в това няма нищо лошо smiling smiley НО аз лично като ще съм гъзар, ще си дам домът да ми го направи специалист и няма да се проява нито като типичен българин (аааа, ама я и сам си мога всичко си направим) , нито като типичен циганин (на тея лев няма да им дам). Ще се проявя като пич и ще си платя за да ми предложат нещо, което ще ми хареса - това се постига в диалог между клиенти и изпълнителя.

Относно справянето сам с разни програми... мисля че това е доста неподходящо smiling smiley Ами чертежите на апартамента, ами ел инсталациите , ами всичките му подробности... или дай си отворим програмката, да нахвърляме пет мебела вътре с пет цвята и ..... ама то хубаво станало..еми не се прави така, не е професионално просто... иначе да ... ако човек го кефи този вариант - няма лошо, живеем в свободен свят все пак smiling smiley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Лого дизайн да гледам - при това добре
направен, е голямо удоволствие за мен. Говоря като един дизайнер мечтателsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход