Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Дайте точен адрес за ......

Публикувано от novodomec 
Дайте точен адрес за ......
10-08-2006 - 22:01:50
Зравейте! smiling smiley
Предстои ми обзавеждане на кухня. На наколко места в този форум прочетох за съществуването на някакви складове, където можеш да си закупиш ПДЧ или МДФ, да ти оразмерят кухнята или каквото си решил да правиш, да ти нарежат и кантират материала. Никъде, обаче, не намерих точен адрес за такова място. Моля, ако знаете къде се извършват подобни услуги да ми кажете. Само в една тема се споменава за склад на бул. Цар Борис, но няма никакъв номер.
Благодаря предварително!
Re: Дайте точен адрес за ......
11-08-2006 - 09:51:48
Струва ми се че малко смесваш нещата.

Има много малки фирмички които ти проектират кухнята, като и ти можеш да участваш в проектирането с идеи. Правят ти и виртуален модел с конкретните плоскости които си избрал. Като ти хареса сключвате договор, и след около месец ти се обаждат да договорите дата за монтаж. Идват и монтират. Става за ден или два.
Тези фирмички нямат собственна база, а работят с големи мебелни заводи. Често от тях може да си поръчаш също мивката и ел. уредите.
Аз така си правих кухнята и останах доволен. Фирмата беше от Търново, мебелния завод в Русе, а апартамента в София, така че няма и географски пречки.

Това за което говориш май е по-подходящо за по-прости неща. Аз например така си поръчах врати за вграден гардероб. Сам си взех размерите и ги поръчах в една фирма на бул. Мадрид (десния тротоар ако вървиш от канала към Подуене). От там си купих и пантите. Недостатъка беше че сам трябваше да вземам готовите плоскости от завода в Негован, и че не разпробиват отвори за пантите. Иначе изпълнението беше точно, и си ги монтирах без проблем.

Между другото не е лесно да си направиш проект на кухня ако нямаш опит. Все някъде ще сбъркаш с размерите, а при тези плоскости корекции в домашни условия са трудни и става грозно после.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход