Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Основен ремонт на баня с фирма

Публикувано от Криста 
Re: Основен ремонт на баня с фирма
07-10-2017 - 04:16:13
avatar
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА БАНИ И АПАРТАМЕНТИ, ГАРАНЦИЯ, СРОКОВЕ, ДОГОВОР.
0888-80-17-16 - ЙОРДАН СЕЧКОВ
[WWW.LUXREMONTI.ALLE.BG]
[WWW.SECHKOV.COM]
[www.facebook.com] - страницата ни във Фейсбук
[www.youtube.com] - канал в Ютуб с множество клипове

Неизменна част от цялостния ремонт на апартамента е ремонтa на банята. Банята е помещение което изисква постоянна поддръжка, бързо се захабява и затова следва да бъде направена с висококачествени материaли, които да осигоряват нужният комфорт, удобство и хигиена. Преди да започне ремонта на банята е препоръчително клиентът да има идеен план за това как би искал да изглежда помещението. На сайт ми има голямо разнообразие от снимки и видео със завършени обекти. По време на проектирането е момента да помислите за плочките, санитарията, аксесоарите, начинът им на разположение. Давам 10% oтстъпка на плочки и санитария закупени от магазини "Банястил". От тези решения зависи преработката на Ел. и ВиК инсталацията в помещението. Обикновенно когато се започва ремонт на банята първият етап е демонтирането на старите плочки, съответно ако има и мивки, вани и други санитарии, събиране и извозването на строителните отпадъци на специализирани за целта сметища. Следващият втори етап от ремонта на банята - да се монтират Ел. и ВиК инсталациите, прави се изравнителна замазка на пода и мазилка на стените, обикновено с вароциментова мазилка или гипскартон, оформят се ревизионните отвори и скриването на вертикални тръби с гипсокартон. Третият етап е лепенето и редене на плочките по проекта на клиента и фугирането им. По желание тавана може да бъде окачен с гипсокартон или PVC конструкция. Монтажите на фризове, обръщане около врати и прозорци, монтаж на лайсни и прагове не влизат в квадратурата на плочките и се оценяват отделно. Последната част е монтажа на санитарията и почистването.
ГАЛЕРИЯ С НАШИ ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ -ГАЛЕРИЯ С ВИДЕО НА БАНИ

Цялостен ремонт на баня може да включва:


Консултиране за обзавеждането на банята съгласно архитектурните норми и изисквания.

Къртене на старите фаянсови и теракотни плочки по стените и пода, както и изнасяне на отпадъци.

Подмян а на стара ВиК инсталация.

Направа на изравнителна мазилка по стените.

Направа на пода в банята - замазка.

Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес и фугиране .

Монтаж на санитария и смесители ( мивка, моноблок, вградено казанче, душ батерия, огледало).

Монтаж на вана, душ кабина.

Извозване на строителните отпадъци до строително сметище.


Ние разполагаме с добри професионалисти, които ще направят всичко по вашите изисквания и по европейски стандарти за качество. Вашето задължение е да направите избор на плочките и санитарните прибори и след 10 до 15 работни дни да влезете в готовата баня – другото го правим ние. Ние ви издаваме двугодишна писмена гаранция на лицензирана строителна фирма за монтажните работи и гаранция за материалите и оборудването съгласно гаранционния срок на производителите. / Кой майстор ще ви издаде писмена гаранция?!? / Наше задължение е да ви консултираме за обзавеждането на банята съгласно архитектурните норми и изисквания.

Какво Ви спестяваме:
1. Подтискащата гледка на една разкъртена или незавършена баня.
2. Качването на материали до N-тия етаж или къртенето и изнасяне на старите плочки и тоалетни чинии.
3. Търсенето на различни специалисти за водопровода, отоплението, електрото и вентилацията. Нашите специалисти са на разположение за изпълнение със съответната гаранция.
4. Вашето време и нерви от общуване със случайни майстори – безкрайно бавни, на които може да станете чираци с вашето чистене, носене на материали, кафета и бира.
5. Ежедневното почистване след работа и разправията със съседите за нарушеното им спокойствие.

Ремонта на баня е една от най-важните ремонтни дейности в нашия дом. Банята е единственото място, където човек влиза сам и желае тя да бъде удобна, красива и функционална част от неговия дом. Често един ремонт на баня излиза скъпо за средностатистическия потребител, което от своя страна предизвиква нуждата от правилен избор на професионалисти, които да изпълнят качествено поставената задача.

Дейността по всеки основен ремонт на баня е добре да включва пълен комплекс от решения, сред които:
• Лепене на плочки – първото нещо, което хората се сещат, когато става дума за ремонт на баня е подмяна на плочки в банята, поставяне на гранитогрес, монтаж на фаянс и теракот и други дейности свързани с модернизирането на настилките в една баня. Подберете внимателно хората, на които поверявате дейността по лепене на плочки в банята, защото некачественото лепене на плочки може да съсипе цялостния ефект от ремонта на една баня. При ремонт на баня е допустимо да се използва и мозайка или фриз с декоративна цел.
• Монтаж на тоалетна чиния – сменете старата си тоалетна чиния с модерна такава, която би подхождала на банята след приключване на ремонта. Не забравяйте, че е най-добре да поставите новата тоалетна чиния към края на ремонта, за да не бъде тя повредена от протичащите интензивни ремонтни дейности във вашата баня.
• Монтаж на вана – ако сте решили да извършите пълен ремонт на банята, то подмяната на старата вана с нова е едно добро решение, което подобно на подмяната на тоалетната чиния ще допринесе за по-големия комфорт при използване на вашата баня.
• Монтаж на кранчета, душ батерии и други – осигурете красотата във вашата баня като подмените тези елементи, за да гарантирате едно безпроблемно удоволствие докато я използвате.
• Монтаж на мивка – една също важна дейност от ремонта на всяка баня е да бъде подменена старата износена мивка с нова и модерна, която да се вписва идеално в чисто новата визия на вашата нова баня.
• Монтаж на душ кабина – често при ремонт на баня, някои хора желаят да бъде изградена и душ кабина. Това е един чудесен начин банята да бъде използвана от повече от един човек едновременно, а така няма да се редите сутрин за нейното използване, особено в случаите, когато разполагате само с една баня.
• Боядисване с латекс и боя – за да постигнете красив и стилен вид при ремонт на баня, при боядисването на нейния таван се използва най-често латекс, който е лесен за нанасяне и изключително добър помощник за подобряване на вида на вашата баня.
• Монтаж на окачен таван – монтаж на окачен таван с лунички, растер или Хънтър Дъглас

Ремонтните дейности в една баня са изключително важни за всеки модерен дом, като допринасят за усещането за комфорт и уют в целия дом. Качествено изградената или ремонтирана баня ще гарантира спокойствие и приятно усещане за вас и вашето семейство. При нужда от ремонт на баня, позвънете на телефон 0888 80 17 16, за да получите адекватна и истинска цена!Re: Основен ремонт на баня с фирма
12-01-2018 - 20:34:10
Аз лично бих ти препоръчала да се ориентираш към обзавеждането за баня от Форма Баня и те съответно да те насочат към майстор. От няколко години съм им клиент и винаги съм получавала персонална оферта за цени. Две бани вече обзаведох с техни продукти, това ти го казвам като човек, който е викал "майстори" и са ми правели бели за още един ремонт.
Re: Основен ремонт на баня с фирма
28-03-2018 - 11:31:15
Много исках душ кабина, но банята ни не е много голяма. Доверихме се на [www.geraka.com] консултираха ни професионално и банята се получи супер!
Re: Основен ремонт на баня с фирма
16-04-2018 - 17:29:53
Еврострой Стойчев ЕООД няма да сбъркате, коректна фирма, стриктни във всяко едно отношение. Извършва цялостни ремонти и изгражда сгради, тел. 0887 33 78 98 Стойчев ;)
Re: Основен ремонт на баня с фирма
29-06-2018 - 13:25:18
Здравейте,
Аз имам намерение да правя основен ремонт на баня. Предлагате ли още тази услуга.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход