Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

za razdel kupuva

Публикувано от Victor 
za razdel kupuva
08-08-2008 - 16:21:50
ta.. vyprosniqt razdel e natypkan s obqvi ot sorta "Kupuvam za chujdenci", "Kupuvame vsqkakyv vid imoti" .. i t.n. haide kolegi tova neshto da prestane , na vsi4ki e qsno , che novi ANI si dopylvat praznite spisyci s imoti za prodajba, imoti , za koito neznaqt nishto i mynkat po telefona kogato nqkoi im se obadi za vyprosnata obqva. Prosto obqvite trqbva da sa po - konkretni, po tozi nachin shte stane i samiqt razdel po - funkcionalen.

pozdravi
Re: za razdel kupuva
10-08-2008 - 23:14:14
много , много си прав
аз се обаждах , съобщения пусках...какво ли не......
всичко е измама
купуват имоти за чужденци -ами имам
купуват земя за ветрогенератори - пак имам
купуват готови проекти за ветрогенератоти - пак имам
морски имоти - пак имам ...и какво ли още не...
оставям координати за връзка и тн......ужас
Re: za razdel kupuva
12-08-2008 - 13:49:07
аз се дразня , за това , че когато наистина търсиш нещо никой не ти отговаря, а като чуят чужденец веднага са готови да продадат бабината си нива в Кърджали за 50 евро на кв.м. примерноsmiling smiley)
пускам аз обява, че купувам парцел в Боженци , но подчертавам - в резервата,
къде отидоха всички тия парцели в боженци , които се предлагаха, - отидоха там където са си били по нивите около Кметовци и в горите на Харачериsmiling smiley
разделът не се ползва за да се върши работа , а разни хора да се опитват да вземат невъзможни цени за боклуците, които продават от 6 год., от хора, които даже незнаят къде се намират местностите, в които "купуват" имоти. winking smiley сещате се кога ще се стигне до сделка от подобен вид кореспонденция :}
Re: za razdel kupuva
04-09-2008 - 16:53:43
avatar
Агенциите винаги ще си използват разделите купува във всеки сайт за така наречените "набирателни обяви" , с които достигат до продавачи.

Затова при нас Купува и наема е част от форума, а не добре разработен отделен раздел, защото само ще създадем повече работа на агенциите да въвеждат повече там, а няма да има полза за частните лица.
Re: za razdel kupuva
08-09-2008 - 09:33:22
Те и при "продава" правят същото, та нищо не ви пречи да пробвате.
Re: za razdel kupuva
15-09-2008 - 17:07:38
avatar
4ovek , ние за раздел Продава правим всичко възможно, на което сме способни да не бъде така и имаме разбирането на повечето агенции.

Но за Купува, не знам.

Ще мислим. Ще опитаме. Не мога да се ангажирам със срок. Благодаря
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход