Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET

Публикувано от neo 
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 07:58:42
Следя форума от 3 или4 години и смятам ,4е има двойни стандарти .
С 2 думи поддържам тезата на Кара,за да не се повтаряме много -много.
Освен откровенитв ругатни,мисля 4е трябва да се трият и постове пропити с откровена дискриминация от порядъка "4исти" българи и българи "емигранти,предатели,мия4и на 4инии,ку4ета ,родоотстъпници и пр."
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 08:04:33
Лични съобщения
Asen e blokiran
От: javor
Към: @anas
Дата: 07/23/08 12:07AM


Iavore-blokiraha mi vhoda za imoti.net.
napishi im tam,da znaiat saforumtsite.ne smiatam poveche da pisha tam.ako nameria kade-shte ti kaja.chakam niakoj da prodloji podoben sait.
pozdravi
Смятам , че коментарите са излишни . :!: :!:
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 08:48:12
avatar
В най-новите скриптове за форуми съществува така наречения "временен ban". Тъй като нашата цел е да отстояваме правилата на форума, а и след като толкова потребители се застъпиха за асен75 предлагам временен бан от 3 дни преди взимане на крайни мерки както за асен така и за всеки друг. Мисля, че ако се стигне до този временен бан всеки може да помисли през тези 3 дни и да реши дали иска да ползва форума от тук нататък , съобразявайки се с правилата или не.

И наистина по отношение на двойни стандарти, няма такова нещо, а нещо сме видяли и сме изтрили, друго не сме видяли. Има и един такъв момент, че на всяко съобщение във форума, подобно на обявите за имоти има "Репорт" - не е най-правилния превод, но идеята е, че ако някой модератор изпусне нещо, а вие го четете може да пратите сигнал и директно ще бъде видяно.

Вече всичко, което е извън темата, правилата и засяга и обижда, включително изброените от vanityfair ще бъдат изтривани. Може би не веднага, но имайте предвид , че когато видите нещо обидно и тръгнете да отговаряте ще изтрием и обидата и отговора й. По добре кликнете на "репорт". Което не знам на какво да го преименуваме - "докладвай" звучи брутално smiling smiley

Не знам дали можем да се справим с всичко досегашни теми, но новите със сигурност и тези, към които има интерес и отиват на първа страница.



Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 09:10:12
Изразявам искрената си изненада и учудване от това че Асен 1975 е изключен.
Вие някакви форумни корпопативни фашистчета ли сте в този сайт. Впечатлението ми е че ако асен е изключен то това е заради анализите които прави, но се казва че е заради неприлично поведение. С възпитан тон могат да се кажат много глупости.
В крайна сметка мен ме интересува мнението което хората изказват, не толкова начинът. Полагам много големи усилия да не ви тегля една, че да изтриете и мен.
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 09:18:42
Това, в което съм сигурен е че Асен е много интересен за четене. Сигурен съм че не само аз мисля така. Вие сте цензури.
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 09:26:19
И последно, сайтът ви е по-зле организиран и работи по-лошо от имот.бг.Това ви го казвам съвсем сериозно като потребител, дори съм ви писал по-конкретно по въпроса, но за вас е по-лесно да демонстрирате сила над участници във форума.
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 09:29:15
Обръстам се към вси4ки колеги ,моля нека независимо от разли4ните си мнения,манталитет,познания,възпитание,на4ин на живот,материални възможности,географско ситуиране,степен на образование и т.н.,да не се нападаме с ругатни и епитети и да приложим малко автоцензура.

благодаря предварително smiling smiley
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 09:59:08
Хора , защо изклучихте асен, без него е пълна скука.
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 10:03:21
Снощи си позволих или по скоро - бях принуден, за първи път, да пусна 5 абсолютно еднакви съобщения в 5 различни теми за блокирането на Асен, с една единствена цел - да стигнат до максимум потребители, защото въпроса е повече от сериозен. Бяха изтрити няколко часа по късно. Формален повод за каквото и да е действие винаги може да се намери.
Разбирам, че въпроса със спама и недопустимото поведение е проблем. Но много по-голям проблем е ограничаването на достъпа до трибуна.
В този смисъл, напълно се присъединявам към Кара и писалите в този дух по горе!

Съвсем приятелски!
Следя единствено този форум и от чисто професионален интерес и понякога за "бъбрене", но най-вече защото мога да срещна анализи като тези на Асен, независимо от позицията, която заемат авторите им.
Предполагам, че посетителите на форума са най-вече пълнолетни и разумни хора, способни на оценка. Предпазването им от "лошо ниво" не е от компетенцията на администрацията на форума. Проблема с "нарушаването на правилата" в един свободен форум не се решава като се блокира достъпа на определени участници до него - това може да бъде само предлог за блокиране зад което се крият други причини.
Още повече, че на програмно ниво има решения - едно такова използват Капитал - всъщност едно подобно решение би доказало и към чии мнения интереса е най-сериозен.
Не ми се ще този форум да "загине". Най-краткият път за това е блокирането на достъп и изтриването на мнения - моментално престава да бъде свободен форум!.
В този смисъл е ясно как ще гласувам!
Re: Анкета: Има ли свобода на словото във форумите на IMOTI NET
23-07-2008 - 20:59:13
avatar
Тази тема е дублирана в друг пост след това. "1. Не пускайте две теми за едно и също нещо. "




Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2008-07-23 21:01 от magic.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход