Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Информация относно кредит?

Публикувано от vova 
Информация относно кредит?
01-02-2007 - 14:10:23
Здравейте, интересува ме следната възможност, примерно съм си харесала жилище на цена 30 000 еуро, сключвам предварителен договор с купувача , като се разбираме да му заплатя с кредит от банка. Питането ми е :

Възможно ли е при тази ситуация банката да ми отпусне тази сума (или близка), като същевременно аз обезпетча кредита със съответното новопридобито жилище?

Ако има такава възможност моля да посочите добрите банки според Вас....

Благодаря на всеки изразил мнение

Re: Информация относно кредит?
17-02-2007 - 09:15:35
Predlagam krediti za golyami obekti za nad 1 000 000 eur ot pqrvoklasni banki. Lihva do 6% bez taksa obsluzhvane
bvo@abv.bg tel: 02/8505457, 0887607703 smiling smiley
Re: Информация относно кредит?
27-02-2007 - 21:08:32
Размерът на отпуснатия кредит освен от цената на имота се определя и от вашите доходи.
Ако те са достатъчни за да си покривате месечните вноски банката може да ви отпусне от 70% до 100% от цената на имота в зависимост от неговият вид.
Re: Информация относно кредит?
19-09-2007 - 17:54:05
Най-трагичната банка с най-некадърните служители. Взимането на кредит от тях продължава над 3 месеца в пълно затъмнение, ядове, нервни кризи, спукани язви и др.
1. Не ти казват предварителнно всичките такси и комисионни, които са хиляди левове. Лъжат за срокове и условия и пари и в рекламите.

2. Правните им специалисти и юристи могат да си хвърлят дипломите-не проверяват документите, не ти казват, че има проблеми по тях и едва когато те върнат няколко десетки пъти до държавните институции, да вадиш документи, да се караш, да буташ рушвети, може да получиш нервна криза, както стана с мен и мъжа ми и с продавача, от който купувахме имота. В тази банка ВЪОБЩЕ не прочетоха нито един от нашите документи и всичко сме правили сами.

Ако ще работите с Пиреос, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пръснете пари и за личен адвокат и консултации, че ще се прецакате яко.

3. Губят документите ви, карат ви да вадите по няколко пъти едни и същи и да чакате седмици и накрая се оказва, че те са некомпетенти. :g: confused smiley

4. Лъжите им граници нямат. Нарочно мислят как да ви минат с повече такси-като например нарочно отпускат само 70% вместо 90% от цената на имота, за да теглите и потребителски кредити от тях. Оценяват ви имота смешно, накрая ви дават процент, но не от експертната оценка, както лъжат в рекламите, а те си измислят тяхна оценка и гледат ако може за половината от цената на имота да ипотекирате два имота. Не се променят дори ако сте корпоративен клиент.

5. Когато кредитният инспектор им се разболее или излезе в отпуска, работата по вашия кредит спира със седмици. Ако ги попитате какво става-те никога не знаят и си нямат никаква идея какво се случва с кредита ви. Обикновено документите ви лежат изоставени в нечие бюро със седмици и месеци.

6. В стремежа си да ви прецакат с пари, пишат невалидни договори и ви карат да ги подписвате. После ги анулират само, ако нотариуса по сделката не спи. Обикновено той спи и е също толкова ненаясно с нещата, колкото и останалите. Нашият например се опита да ни убеди, че можем да купим само половината имот за отпуснатите пари и да ни накара да подпишем, че купуваме само половината. confused smiley

7. Некомпетенти, мързеливи, лъжливи. Повече няма какво да добавя.
Re: Информация относно кредит?
20-09-2007 - 13:38:46
Банките кредитират 100%, само ако се случи оценката да е по-висока от цената, която сте договорили. Иначе е 80% средно. Някои предлагат допълнителен потребителски кредит - може би нещо от това ще свърши работа [banks.dir.bg]
Има възможност да се учреди ипотека и на друго жилище.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход