Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

кредит без доказване на доходи

Публикувано от Анна 
Имам нужда от вашата помощ.В момента със съпруга ми търсим на4ин да изтеглим жилищен кредит,но за съжаление и 2-мата ни осигуряват в/у минимална заплата,която опреелено не е реалния ни доход.ПОнеже въпроса с жилището трябва да мъ4им да го придвижим в рамкит на месец( ако има на4ин въобще),става още по-сложно.И на него и на мен отказвт да ни издадат служебна бележка за реалния доход и ...от тук нататък сме с по4ти вързани ръце.Вариант за на с е да изтеглим кредит без документално доказване на доходи,а в последствие,след като той внесе за няколко месеца осигуровки в/у по-висока сума,да се преразгледат условията и да се прехвърлим към нормален жилищен кредит с доказан доход.( Разбрах 4е има такава възможност).Въпросът ми е именно за кредут БЕЗ документално доказване на доходите.Чета по сайтовете,и основно си пишат за другите кредити,а за тези- по4ти никаква информация.МОля ви ,тези които са запознати с процедурата за теглене на такъв тип кредит,нека споделят как стават реално нещата и други тънкости,които изникват в процес на разглеждането на кредита.Съжалявам 4е не съм конкретна,но...наистина не знам как да формуирам вси4ките си въпроси.В общи линии- вси4ко с тоя тип кредит ми е "мъгла".
За уто4нение- насо4ила съм се към Пощенска банка( ако тов аима някако зна4ени).
Предварително ви благодаря за отговорите! Разчитам на помощта ви!
Re: кредит без доказване на доходи
13-06-2006 - 16:09:52
Ами тръгваш по банките, обясняваш им ситуацията. Някой банки ти правят оферта (лихвите ще са по-високи от примоциите в момента, очаквай 10-12%). След това си избираш офертата, която ти е най изгодна.
Можеш да пробваш в creditland.bg Услугите са им безплатни. Освен това са вързани с някой банки и може да е по-лесно.

За пощенска банка няма смисъл щото Данчо вече им изтегли всички пари (шегичка).

Успех.

Повече ракия за един мирен свят!!!
Обади се на 0800 12002-Пиреос, 0700 10000-Райфайзен, 0700 10375-ДСК. Виж още сайтовете на Токуда и ДЗИ банк - всички те предлагат кредит без доказване на доходи. Обща информация по темата и оферти на банки може да намериш в banks.dir.bg , infokredit.net или start.bg . Накрая отиваш при creditland.bg и те ти помагат да оформиш всичко и то напълно безплатно
Забравих Пощенска - 0800 18000,те също имат оферта, а и доколкото разбрах Данчо им е оставил нещичко.
Добре де, проверих в infokredit. За 20 години, като най-добри излизат офертите на Пиреос и Токуда. Въпросът ми е Creditland с кои банки работи? На Пиреос видях логото на сайта им, но на Токуда не. Означава ли това, че те работят само с банките с които са партньори? Ако ме консултират за друга банка услугите им пак ли са безплатни или ще ми искат комисион?


Re: кредит без доказване на доходи
16-06-2006 - 11:01:27
Те са безплатни ама няма да те консултират за други банки winking smiley

Повече ракия за един мирен свят!!!
Re: кредит без доказване на доходи
03-08-2006 - 15:26:41
Намерихте ли вариант за кредит, ако не може да ми пешете мисля че ще ви измисля вариант за нормален кредит. Имал съв подобни случаи но ми трябва повече инфо.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход