Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите

Публикувано от uravnovesen 
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 19:46:20
Аз съм от Варна.Нарочно следя пазара от около 3 седмици.Имаме едно издание "Варненски имоти" с гръмко :} "банерче" 10 000 обяви продава ами те си седят вече трета седмица.Отделно собствениците са толкова глупави , че си публикували ( или дали) една и съща обява в няколко агенции и допълнително сами си ринат л.....а на гърба с това "пренасищане" . Какво може да си каже един трезво мислещ кандидат купувач след като види ,че обявите продавам ,като количество не се променят moody smiley:
А за трафика и тука е отврат sad smiley направо не ми се качва в колата.Куцо и сакато от Добрич , Шумен и т.н. околни села и градове са натресоха с всичката си мръсотия и трошки.То поне да си плащаха данъците тука , че общината да събере някой и друг лев , ама нейсе , смучат и серът ( с извинение ) на метеното , направо ги съжалявам братовчедите от чистотата :g:
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 20:16:20
Чак ми е смешно като гледам как само емигранти се изказват по темата.
Куку или както ти е там името , и аз мойто момче походвам в Юесей, и там бая цигания видях.
И там има квартали където едва ли смееш да влезеш , и там има квартали за богати.
Самохвалството ви е смешно, особенно като ви видя как от терминала на летището бягате на зъболекар че е по-евтино в Бг.

Просто в Бг предстои това да се случи като краен резултат:
бетонни гета с ниски цени и добри места за живеене с високи цени.
Сега разликата между такива имоти не е голяма, но предстои да расте.
Просто едните ще поевтинеят, а другите ще поскъпнат.
както е навсякъде.
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 21:22:17
ами нормално си е да е задръстено навсякъде, то София още като беше под милион имаше задръствания а сега при тоталната липса на инфраструктура и постоянните ремонти на скапаните улици ти какво очакваш?

Колко нови булеварда/магистрали/улици са направени в последните 20 години в София?

Това че няма инфраструктура и има постоянни задръствания не е предимство а недостатък. Кой очакваш да инвестира в град без инфраструктура?

Иначе София си е град-джудже, ела да се качиш на 401 (магистрала със 16 платна) в Торонто (град 100 на 100 километра) да видиш какво значи трафик в пиковите часове. Не че е толова бавно като в София, просто количеството автомобили е умопомрачително.

София е 1/5 от Торонто и 1/7 от чикаго. не си въобразявай че като има постоянни задръствания е центъра на вселената.

феноменално било за една столица, иди до Лондон или Париж и покарай в центъра
да видиш какво е задръстване. Не забравай обаче че това са градове с супер развит публик транспорт и са над 10 милиона всеки.

Това доколкото щели да скачат цените в докторовата градинка или т.нар престижни квартали на София е много под въпрос, аз не считам че в момента Лозенец например може да бъде престижен квартал където и да е (с изключение на София...)

Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 21:26:45
зъболеря в Бг бил по-евтин? Ти в час ли си бе момче?

За пръв път тук разбрах какво значи да имаш здрави зъби, а пропо тука зъболекарите като ти видят зъбите и качеството на изпълнението на пломбите, коронките и прочее веднага разбират че си от Румъния или България, нали се сещаш защо?

За един билет двупосечен до Бг и обратно моге да си направиш поне 2 супер коронки и то ако нямаш застрахова, аз като си имам не плащам нищо...

и накрая разбери че думите качество или лукс за България не значат абсолютно нищо, просто са изтръркани от употреба...

Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 21:30:01
Вижте как е застроен Лозенец представете си се милионер и застанете някаде кадето и да е в Лозенец и се замислете дали ще си купите.Аз не.Ако искате хубаво жилище с гледка от прозореца,качество на изпълнение,криворазбраното комуникативно място,смислен гараж за колата и т.н. София не е вашият град.
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 21:54:06
kuku987 Написал:
-------------------------------------------------------
> зъболеря в Бг бил по-евтин? Ти в час ли си бе
> момче?
>
>
> и накрая разбери че думите качество или лукс за
> България не значат абсолютно нищо, просто са
> изтръркани от употреба...
>
>

Ами в час съм разбира се.
Лятото посрещахме на един колега зет му от Чикаго - още на летището попита за зъболекарите в Бг clap:
А че ти си един от успелите българи в Канада - радвам се за теб.
Повечето които познавам обаче живеят в гипсокартонени апартаментчета, в които се чува от 1-я до 8-я апартамент. ходят на курс по английски за да вземат някой лев и чакат колета с лекарства и салам от бг spinning smiley sticking its tongue out
Радвам се също че не прекарваш времето си в Бг-форуми за да се изкарваш преуспял продуцент за да избиваш комплекси от това че работата ти е например да пробиваш дупки в райграса и да разнасяш рекламни брошури.
А за твое сведение и тук в Бг си имаме успели хора, за които лукс и качество са всекидневие. И тук караме нови коли живеем в хубави и големи жилища, ходим в Гърция на море и за коледа в Рим. Може би не всички все пак, но не е тук мястото да се правиш на голям.




Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-12-11 21:58 от ilianm.
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 22:33:45
[bgcolor=red]осигуряваме на новия собственик договор за управление на имота му с гарантираха лихва от 6% на вложените пари за година, каза още Щерев[/bgcolor] shterev opredeleno e :crazy: vse taka uravnovesen!!! saglasna sam sas statiata. Истина е че имотите в Бг са силно надценени.
samo brokerite te oprovergavat po obiasnimi prichini. dokato se sazdava vpechatlenie che na pazara ima nedostig i visoko tarsene, i nai veche che tzenite shte se udvoiat shte ima naivnitzi koito da kupuvat bez da hvashtat kalkulatora parvo. pak i za kakvo im e brokerat im e kompetenten i shte gi posavetva eye popping smiley pazarat e nestabilen i ne se znae koga shte se srine.... a da ne govorim kolko e varzvrashtaemostta na 100k flat pri naem 350eur....... :} :} :} :} :} :} :} smoking smiley



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-12-11 22:54 от beni.
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 23:12:00
4akai malko beni,nqkoi be6e pisal za vazvra6taemostta,koqto trqbva da e 1%.To zna4i tiq angli4ani sa glupavi/sega zabelqzah/,davat pod naem ka6ta za 250k za 900 paunda,app.za 180k za 600liri.
Neka da smetnem vazvra6taemostta. eye popping smiley
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 23:18:14
dimitrovski malko si nazad s angliiskite ni. eto ti edin adres, ogramo ti se...... prodajbi i naemi........ www.rightmove.co.uk . pri 1% investirai ti ako iskash........ uspeh smoking smiley
Re: Въпрос на време е да се спука балонът на брокерите
11-12-2007 - 23:24:50
beni nqma nujda da mi dava6 adresi,az 6te I gi namerq ako iskam.
Fakt e,4e ka6ta za 250 000 liri e s naem ot 900 liri.to4ka.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход