Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..

Публикувано от Uraa 
Re: На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..
15-11-2007 - 09:16:11
"A za turisti4eskite imoti da ne govorim- tova ne se izplasta. Smetnete samo kolko leta ste po4ivate na razli4ni exoti4ni mesta po sveta za po 2 dori 3 sedmizi za tezi pari, loito ste dadete za edno vakanzioonno imot4e. A ako smetnem lihvi ili propusnati polzi ako si vlojite parite po-razumno naprimer. Bez danak imoti, COT, zastrahovki imot, podragki, remonti i problemi sas sasedite. "

с това съм абсолютно съгласна, но повечето инвестирали в такива имоти са спекуланти, въпросът е дали ще се сбъдне очакването им, защото в момента предлагането е по-голямо от търсенето. Е поне тези закупили имот на първа линия (за морето) ще спечелят, останалите са вътре с двата крака. За планинските нямам наблюдения
Re: На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..
25-11-2007 - 00:45:32
Аз не мисля,че няма англичани.Има и то никак не са малко.Лично познавам двама бг които живяха доста време в Лондон и сега се занимават с НИ.От тях съм чувала,че основния поток са от района на Ливърпул.
Статистиката сочи,че за мин. год над 200 000 англичани са емигрирали като Бг се нарежда на едно от челните места (не помня точно на кое,нещо ми се мотае 8 или 9-то) по предпочитание.Всеки който е решил по какъв начин ще се финансира ако напусне УК го прави.И не само пенсионери.Не малко са със специалности които позволяват да се работи по проект от дистанция и да ходят в УК 3-4 пъти годишно.А познайте какъв ще им е стандарта в Бг с възможно най ниската заплата за специалноста.Архотект с 40 000 год заплата.
Re: На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..
05-12-2007 - 00:53:35
tazi diskusia napravo mi dopada. moje daje da dadem definitzia na lux, ako gledame po obiavite. na niakoi mesta luxozno blokche znachi shpaklovka i zamazka s deseto kachetvo granitogres na stalbishteto.......... tragichno............. anglichanite kupuvat za investitzia, a v bg otdavna tzenite nadminaha dohodnostta ot imota. a i ne se znae do koga tzenite shte se kachvat, v dalgosrochen plan e dobre, no dotogava imota triabva da se samoizdarja...... a s naemite i realnata pokupatelna sposobnost tova e dooooosta trudno. za spetzializiranite raionni sam saglasna, i v evropa v tezi kashtichki s gradinki jiveiat obiknovenni hora(ne govorim za super lux imoti ot po niakolko miliona. a pri nas panelki do kadeto ti vidiat ochite, mrasni ulitzi i da ne prodaljavam da izbroiavam che mi stava jalko za bg........... za kurotnite imoti niama kakvo da komentiram, saglasna sam s elizara.
Re: На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..
05-12-2007 - 01:16:27
Ами освен да започнем да внасяме англични за да започнат взаимно да си наемат имотите дето са си накупили... че като гледам населението намалява, българина масово разполага със собствен имот... просто не ми е ясно кой ще наема.
Re: На пазара за НИ в България Англичани почти няма. Но Руснаци има все повече ..
06-12-2007 - 00:52:44
clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход