Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Европейски съюз и имотите в България

Публикувано от sa_viva 
Европейски съюз и имотите в България
28-09-2006 - 20:59:33
Здравейте smiling smiley
Ето, че искаме не искаме - ще ни приемат в Европейското семейство . . . Много ми е интересно какво развитие ще имат цените на имотите у нас ? Какво е вашето мнение - дали ще има голям скок, днес ми се мерна заглавие някъде, че продажбите на имоти се увеличили /кога пък успяха ?!/
Дали не е спекулация . . . Но е факт, че цените ни на земя са в пъти по-ниски от страните-членки. Може би сега е момента да се строи ?! :ami:
Истерия
30-09-2006 - 14:17:28
avatar
Наистина сделките се увличиха и то сериозно и то е заради ЕС - истерия има и сред продавачи и сред купувачи. Първите изкуствено вдигат цените като си имат оправдание - ЕС иде.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-01-18 14:20 от Продавач.
Re: Европейски съюз и имотите в България
30-09-2006 - 16:23:22
Пълни глупости пише миналия потребител. В момента много чужденци копуват апартаменти ,защото са много ефтини за тях и те много добре знаят ,че цената е нереално ниска и ще се вдигне драстично след някоя годинка. А също идват много чужди фирми да развиват дейност в България и ще купят апартаменти на техните представители тука. Да не забравяме ,че Страшно много чужденци - индийци, араби и от др. държави от бившия Руски блок който се разпадна ще дойдат в България да развиват дребен бизнес или да работят и тогава ще трябва да живеят някаде и ще наемат апартаменти и тогава наемите ще се вдигнат ,а съответно и цените на имотите. А земята е страшно ценна нещо в цял свят. Даже в Англия земя не се продава , а се дава право на ползване за определен период от време 50г и нагоре.
ven
Re: Европейски съюз и имотите в България
30-09-2006 - 16:42:41
Само да кажа, че:

еФтини се пише еВтини
Копуват -> Купуват
Някаде -> Някъде

А иначе темата е чепкана и развивана до болка. И в този, и в разни други форуми.

Само не ми е ясно тези чужденци дето ще дойдат в България да работят как ще се конкурират с нископлатения Български работник? Или от 1 Януари заплатите ще станат като в Германия и всички турци и индийци вместо да работят в Германия ще работят в БГ?
Re: Европейски съюз и имотите в България
30-09-2006 - 16:48:51
Те наистина кОпуват, защото са еФтини smiling smiley
Те и шараните са евтини, стига сам да си ги хванеш.
Добре дошли, но не мисли, че ще ги въртиш на пръста си; А от изброените страни досега идваха по-лесно така че не разчитай на тях.
Re: Европейски съюз и имотите в България
01-10-2006 - 17:32:54
Хубава дискусия сте си спретнали. Ха, сега кажете, да купувам или да не купувам и да изчакам още няколко месеца. Искам да си купя къща на село с прилично дворче, обаче не знам какво да правя - кога повече ще загубя. Ако купя сега или ако изчакам още за да се стабилизира пазара. Обаче не съм сигурен на какво равнище ще се случи тази стабилизация и дали както винаги, няма да съм прецакан. Щото не съм някой спец по недвижимите имоти, просто искам да си купя къща на село. Това е.
Re: Европейски съюз и имотите в България
01-10-2006 - 19:19:35
Експерти погнозират поскъпване на недвижимите имоти с 10 на 100 от догодина - цитат по новините по бтв .
Re: Европейски съюз и имотите в България
01-10-2006 - 19:44:45
За кои имоти?

За село - и аз съм мислил: там пазара не е уеднаквен, има много различни оферти.
Така че купи, ако офертата те устройва
Разбира се, ако в селото има англичани ще ти е по-трудно.
Re: Европейски съюз и имотите в България
02-10-2006 - 09:05:59
Всички индийци не могат да работят в Германия - над 1млрд. саsmiling smiley Т
А бе те индийците Кремиковци купиха, спрягат и ЦСКА, че ще бъде продаден на индийци - ти казваш няма да дойдат. Та те вече са тукsmiling smiley
Re: Европейски съюз и имотите в България
02-10-2006 - 10:38:34
Че останаха ли още непродадени имоти winking smiley нали през последните няколко години масово чужденците ,изкупиха всичко , та заради това цените се увеличиха двойно та тройно дори :} :} чета , слушам и си мисля дали българския народ е изпростял или на някой му изнася да ни прави на такива confused smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход