Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КТБ е обявена в несъстоятелност. Честито! До 20 дни започва изплащането на гарантираните депозити.

Публикувано от HarryPotter 
Re: КТБ е обявена в несъстоятелност. Честито! До 20 дни започва изплащането на гарантираните депозити.
01-05-2016 - 14:43:24
avatar
Quote
Продавач
Quote
PER0
Quote
nradev
печатница не мой да се пусне защото сме в борд

Абе тя и банковата система беше много стабилна, и нямаше как да гръмне банка, ама стана. Не беше ли ти, който съветваше хората да си сложат парите в КТБ ?

Стана ясно колко е стабилна банковата система, стана ясно и за падащите цени на имотите, стана ясно и "набълбуканите ипотекари", че не са 300 000, стана ясно, че и чси-тата няма да продават по два за лев имотите. Сега да видим колко от тези три милиарда гарантирани в ктб ще се насочат към инвестиции в имоти и колко от останалите депозити в други банки, които са над 100 000 евро ще се изтеглят със същата цел, защото всички видяхме през 1996-та и сега през 2014 година колко е стабилна банковата система.

Излишно е да питам каква доходност ще донесат 100 000 евро в банката и каква ако се вложат в имот? Или все още има съмнения кое е по доходоносно? Хари потърчо мнения?

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход