Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Наемите, Наемите

Публикувано от Geto 
Анонимен потребител
Re: Наемите, Наемите
08-02-2014 - 16:32:02
Е най-после един да си признае! Браво салвадор-е. Та за това безвремие иде реч, че ще продължи мноооого дълго. Вярно е, че нито продажби, нито наеми. И при мене е така, аз затова го ударих на замени.

Quote
salvador
Наемите...не вървят добре. За центъра мога да ти кажа, около пл. "Възраждане"...бая апартаменти стоят празни, но не са обявени нито за продаване, нито за наем по агенциите. Просто си стоят.-няма огледи, няма наематели...Безвремие с една дума. При мен от 25 са необитаеми поне 7-8. И са празни от по 4-5 години. Не е свързано с кризата- те и преди хората не страдаха от излишен ентусиазъм да живеят в центъра.
Re: Наемите, Наемите
08-02-2014 - 17:45:50
Quote
Александър Свиленов Василев
Да видим дали е така както го описваш. Нека приемем, че наследствената ти гарсониера от баба ти в Ботунец е оценена на 25К евро, а ти я даваш под наем. За да имаш доходност поне колкото банковата лихва от същите тия 25К евро ако бяка кеш, трябва да ти плащат 300 лв месечен наем. Да ама не. Едва ли прибираш и 120лв. Т.е доходността и е не повече от 3% преди данъци, ремонти и други вложения в гарсониерката. Та така. Нищо де и такива като тебе трябва да има.

Quote
PER0
Наемите си вървят, аз съм доволен. Имам наематели, които имат големи влогове в банките, срещу тях получават големи лихви. После лихвите им идват при мен, под формата на наем, който пък от своя страна аз слагам в банката за лихва, за да ми се натрупва сумата. Някои от моите имоти вече се изплащат за 3-ти път, ако така продължават нещата, ще ми се изплатят още няколко пъти, а после наследниците продължават.

Здравейте гусин IP/Host: 192.95.59.---, значи бих ви обяснил, но за съжаление не се занимавам с шлифери от Ботунец, към които вие явно имате изразен интерес, и принадлежност. Също така, не бих желал да обяснявам на всичките ви съквартиранти - гусин ТЪПОТО, разни никсове, и квито имаше там да живеят при вас. Отделно ви препоръчвам да преминете през рехабилитационна програма, за да намалите негативните последствия от вашата среща с БРОКЕР в вашите детски години, който както бяхте признали преди се е възползвал по най долния начин от вас.
Re: Наемите, Наемите
08-02-2014 - 23:35:29
Безвремието в "Ючбунар" датира откакто е започнало застрояването му....което е по-миналия век.
Re: Наемите, Наемите
09-02-2014 - 08:28:38
Quote
Александър Свиленов Василев
Нека приемем, че наследствената ти гарсониера от баба ти в Ботунец е оценена на 25К евро

Гарсониерите в Ботунец - по 25 000 Е?...Бабата от Банско / ББ/ - първа приятелка на ББ / бабата от Ботунец /?
:}
Re: Наемите, Наемите
10-02-2014 - 12:45:59
Ама аз така и не разбрах, само в Ботунец ли са скочили почти два пъти цените на имотите ?
Re: Наемите, Наемите
15-02-2014 - 13:21:55
Наблюденията ми са че специално в София има голямо търсене или поне така е в някои райони. В Х. Димитър струва ми се има голямо търсене, дали зарди близоста с центъра или че е стар квартал с добра инфраструктура. Наемателя на магазина все се оплаква, но и гледам че добре се развива. Е аз по моя идея му намалявам малко наема през лятните месеци когато работата е по-слаба. Не бива да сме алчни, а добрите наематели трябва да се ухажват. Наемателите на жилища ми се видят настървени в търсенето на качествени жилища с добро местоположение. Вероятно има и голямо предлагане, но собствениците не бива да гледат на наемателите само като на дойни крави. Небива да сме алчни, трябва и човещина. Наемите леко се вдигнаха и не защото съм го търсил просто такава е нагласата на наемателите, за което нямам против деwinking smiley

„Бъди възторжен идеалист, честен до самопожертване, смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм!”
Полковник Борис Дрангов
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход