Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

прокарат ли закона за фалитите, ще видите ипотечни заеми на кукуво лято, а без ипотечни заеми покупките ще се броят на пръсти, а без покупки - цените в посока 149

Публикувано от дичо тъпото 
Гусин ТЪПОТО, бихте ли споделили с нас читателите на форума, дали всички ваши имоти са в топ локейшъна Ботунец, Катунец, или някакъв друг "тунец" ? Определено се набива , че всички ваши предложения за имоти се намират в тези, или подобни райони. Без да се срамувате, опишете вашите съседи. Моля, споделете с нас !!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-09-24 04:46 от PER0.
Quote
дичо тъпото
салвадоре, Ботунец е квартал на София нали? и второ, предположението, че твоите съученици са останали да си живеят в Ботунец след техникума е тъпо щото те там не са живеели а само са учили. И сега е Боунец - утре топ център/локейшън.

Е те няма до 50 да живеят с мама и тате.
Дали Ботунец е в София...пробвай някой път да стигнеш от центъра до там, да видиш къде в София е...За сто години строителство,София се е разраснала на едва 6-7 км радиус от стария си център.На толкова са Младостите, Люлин, дори Дружба. Ботунец е на 16 (по права линия).
Кога ще стигне застрояването на София до там...те оставям сам да смяташ.
Напълно нормално ще е, ако се приемат изменения свързани със защита на кредитополучателите от високорисково кредитиране, т.е. банките да започнат да поемат негативите от риска, а не само той да се плаща от длъжниците им, то в един момент критериите към кандидатстващите за нови кредити рязко ще се завишат. С две думи, каквото било - било! От тук насетне се надявам да има все по-малко дравми, в т.ч. и убийства на банкери. Радвам се, че поне брокери не са отстреляли, че форума щеше да пламне тогава!
Валсодаре, в потвърждение на думите ти ще добавя,че затягането на кредитирането вече е започнало.
[paper.standartnews.com]
То започна преди около 5 години.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход