Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

технологиите и цените на имотите

Публикувано от дичо тъпото 
технологиите и цените на имотите
09-08-2013 - 11:23:55
avatar
Технологиите имат пряко влияние върху цените на имотите в посока надолу. Ето например тук отчитат, че откакто са се появили електрическите автомобили (които стават все по-достъпни), хората купуват имоти извън града и живеят на чист въздух и спокойствие, а в града отиват само на работа, понеже вече транспортните разходи не са на дневен ред, както и магистралите които са добри и на днешно време човек е нормално да работи на около 50-70 км от мястото където живее. Аз лично имам колеги които пътуват и над 100км ама те са по-редки случаи. Отделно IT технологиите на днешно време позволяват работа от къщи или поне няколко дни от седмицата в къщи което допълнително не налага покупката на имот в големия град. Хората започват да разбират, че е много по-хубаво сами да си отглеждат плодове и зеленчуци в градината отколкото да купуват химическите произведения от кварталния супер на баснословни цени.
И така, когато електроавтомобилите станат достъпни и за БеГе-еца то тенденцията в спада на цените в свинската София рязко ще се увеличи. А това време хич не е далече. В целия нормален свят се наблюдава отлив от урбанизираните населени места и няма причина това да не се случи и в Бг-стан дори и с доста закъснение.
Re: технологиите и цените на имотите
09-08-2013 - 14:25:25
Не разбрах много от поста ти - ще купуваш в Пазарджик или съветваш другите да си купят в Пазарджик за да ти освободят място на жълтите павета. Между другото и сега можеш да се нанесеш там абсолютно безплатно - слагаш един плакат на входа на палатката и следващите четири години никой не може те бутна оттам :]
Re: технологиите и цените на имотите
09-08-2013 - 16:57:51
avatar
Ами от Пазарджик до Пловдив пътя е 20 мин. бе майна. С електромобил струва 0,00 лв. Що да не купиш в красив и спокоен град, а да работиш на друго място?
Re: технологиите и цените на имотите
11-08-2013 - 12:45:59
Не го вярвам това което ти си написал.

хормон на растежа цена
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход