Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Ако стане 149лв. на жълтия паваж, то в Гръцката на Варна трябва максимум да е също толкова. Но да закръглим на 200лв. Сядам на фотоьойла и чакам!

Публикувано от панелообитателя САХИБ 
Разговора е мноу полезен. Умните продавачи ще разберат за кво иде реч.
=============================================
Засилващите се спекулации, че Гърция ще напусне еврозоната и масовото понижаване на рейтинги на испански банки късно снощи засилиха опасенията на местните вложители и световните инвеститори за стабилността на валутния съюз.

В много източноевропейски страни извън еврозоната има банки, изцяло или в голяма степен собственост на западни банки, които вече намалиха кредитирането в опит да оздравят балансите си, нарушени от кризата със суверенните дългове.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА


ЕЦБ спря да финансира няколко гръцки банки


Те се страхуват, че ново внезапно или рязко връщане към собствените вътрешни пазари би могло да има унищожителни последици, отбелязва Ройтерс.




Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2012-05-23 11:38 от darkside.
Сахибата и аз си мисля защо брокерите се връзват на на такива.От лакомия ли от глад ли незнам.Но не брокерите са виновни.Държавата трябва да приеме закон и да има регулация.Да се създаде единен регистър за всеки град и всеки имот обявен за продажба да се записва.Имота да има правото да се продава не повече от примерно 6 месеца.Ако за това време примерно не е продаден собственика получава ритник у задника и две години не може да го продава.Каква е тая простотия ще ми висят курници с години.Трябва да има правила ред и отговорност.На който не му изнася няма да е собственик.
[prodavalnik.com]

и какво казвате за докторския паметник?
Quote
palamud
[prodavalnik.com]

и какво казвате за докторския паметник?
Ако трябва да съм четен, дори е скъпо. Аз на 500 метра от там, но от др. страна на Евлоги и Христо Георгиеви, до ДКЦ-то води се в Яворов за 80000 евро взех 4-стаен в подобно състояние + гараж, вярно човека бързаше, а и гаража изобщо не го беше калкулирал, но за мене си е страшна екстра. А и сградата е от 70-те, тази има ли някакви носещи желязо-бетонни конструкции ? Въпреки че на мене те яко ми пречат, защото вградените гардероби в антрето се оказаха само бетон и не толкова лесни за префасониране :g:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход