Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

: Какво ще се случи с цените на имотите до декември 2012-та? Възможно ли е "събуждане" на пазара на по-ниски ценови нива? Аз мисля, че НЕ! Брокери, вашите 3% ще са все по-малко пари!

Публикувано от darkside 
Quote
darkside
и аз се забавлявам, но не с темата за пазара, а с тебе!

Ъхъ, толкова се забавляваш, че когато те попитах за "кристалната яснота", която според миналогодишната ти прогноза щяла да настъпи някъде около Коледа'2011 и трансформирана в смелото "най-малко 30% спад до март'2012" - просто стискаш устица. Само дето се чува скърцане на дедовите зъбки, ама явно и това е част от забавлението!
:]
Quote
darkside
В Троян най-скъпия апартамент ново строителство в центъра, 85кв.м. напълно завършен в населена кооперация, настилката е ламинат, оборудвана баня среден лукс, се продава от Райфайзен за сумата 32000 евро заедно с още няколко апартамента на по-ниска цена. Продават се от август миналата година и още не са продадени.
Най-скъпия коптор старо строителство измежду няколкото обявени се продава трета година "направо на безценица" за 47000евро........пълна отврат е, съдейки по снимките........засега щастливеца-купувач не е открит!
Извода е: и предлагане няма, ама и търсене няма - мъртъв пазар.

П.П. Цените на Слънчо най-вероятно са в лева.....
Да, в лева са.

При единственият състоял се търг, при който банка продаваше апартаменти на първо четене никой не се появи. При вторият търг цените прескочиха първия и стигнаха моите цени. За качеството на строителството не коментирам.Под сурдинка само ще споделя, че благодарение на него аз продадох 2 апартамента. Вие си правете изводите.

Офисът на Райфайзен в Троян е точно до моя офис, така че съм наясно какво точно става и защо няма движение...Но това е друга тема.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход