Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво ще се случи с цените на имотите до март 2012-та? Възможно ли е "събуждане" на пазара на по-ниски ценови нива? Възможно ли е това да е "дъното" и на лято да станем свидетели на нов ценови "бум"? Мненията на неброкери са приоритетни!

Публикувано от darkside 
spgufi

Нямам нищо против брокерите (малко послъгах тука)
Ама как да дам на некъв непознат 2к за да ми говори сладки приказки и да дам още 50к за апартамент и после този да не НОСИ НИКАКВА отговорност. Акъла ми не побира как може да се довериш на чужд човек за "сделката на живота си" или в най-добрия случай 5години да работиш да нея. Аз не мога и не искам
ботко, въпроса с отговорността е дискутиран тук многократно, ако имаше капацитет, отдавна да си разбрал, че договорът се сключва между купувача и продавача,след това документите се разглеждат от нотариус, след това от съдия по вписванията и така и досега никой от вас - брокеромразещите не посочи какви точно отговорности очаквате от нас, точно както и по въпроса с това какво образование се изисква от един брокер, ти знаеш само да плюеш, да мразиш, а е достатъчно само малко да помислиш. Ако имаш с какво , разбира се. А това - "Акъла ми не побира как може да се довериш на чужд човек за "сделката на живота си"", е изключително тъпо, няма нужда от коментар. "Аз не мога и не искам "казваш, ама недей , кой те бие през ръцете да работиш с нас ? Ама не плюй срещу нас и хората, които работят с нас, всеки има право на избор.
зайо пайо, ето ти отговор на все още незададения от теб въпрос - "Какво ще се случи с имотите през март 2013г. ?"-

"Данък „лихва” ще раздвижи имотния пазар", "Предстои раздвижване на имотния пазар в началото на 2013-та" и забележи - това казват експертите, не лаиците.
Quote
spgufi

"Данък „лихва” ще раздвижи имотния пазар", "Предстои раздвижване на имотния пазар в началото на 2013-та" и забележи - това казват експертите, не лаиците.
Ти шегуваш ли се?.............Ще приема, че се шегуваш............ето ти моето експертно мнение: данък лихва изобщо няма да повлияе на имотния пазар. Защо ли?! Защото бай Пешо и кака ти Мара, които са 95% от населението, изобщо не ги касае тоя данък, ЩОТО НЕМАТ ПАРИ! А те би трябвало да са основните играчи на пазара на ширпотребата. ....В момента те са основно пишман-продавачи оценяващи копторите си на футуристични цени (поради липсата на критерий, което се обяснява с начина им на живот).
Много от тях дължат на ТЕЦ-а от 1000 до 10 000 лева с години. тая бомба рано или късно ще гръмне...в полза на ТЕЦ-а и новите купувачи на подобен имот, който най-често е за тотален ремонт, щото дори и чист и спретнат, визията му е от 1970-а примерно . ....Като видя на снимките кожената врата с габърчетата, дървената ламперия с паразитите зад нея и мозайката в коридора и банята, лошо ми става........ баси!

Лукс имотите са отделен сегмент, тях никога не съм визирал.

А когато бай Пешо и Кака ти Мара станат Средна Класа и се заимат с пари, пазара мое и да отлепи нагоре от нивата (50, 100, 149) , които ще достигне неизбежно....ма тва нема да е скоро, вервай ми!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-01-02 11:54 от paio.
Ти шегуваш ли се?.
---------
Не , зайче - пайче, не се шегувам, а и това, което ти постнах, не съм го казал аз, я намери кога и къде аз съм изказвал предположения и прогнози, пък тогава ми кажи за кое не съм прав. Защото за разлика от мен ти умреш да прогнозираш, нито една твоя прогноза не се сбъдна, ама иначе продължаваt да ръсиш умности от позицията на човек, чийто прогнози никога не се сбъдват. То и на Пеле никога не се сбъдват прогнозите, ама той поне е признат за футболист номер едно за всички времена, наричат го "Краля на футбола", а ти вероятно трябва да бъдеш наричан "Краля на имотите" ?!
Quote
spgufi
.... "Аз не мога и не искам "казваш, ама недей , кой те бие през ръцете да работиш с нас ? Ама не плюй срещу нас и хората, които работят с нас, всеки има право на избор.


Точно така, аз не ви искам, няма и да ви давам комисионна. Ама май ВИЕ се натискате и сте супер нахални и нагли.
За мене вие нищо не вършите, не помагате грам в сделката не носите и никаква отговорност, не декларирате доходите си (демек сте си отвсякъде мошеници). Па и искате да ви имам и доверие и 3% да ви давам.Искайте си имате право - аз не давам.
Само един въпрос - каква е разликата в "услугата" която вършите за имот за 10к лв и за 1млн лева?
И защо разликата в комисионната е 100 ПЪТИ
(демек сте си отвсякъде мошеници).
---------------
Честита Нова година на модераторите ! Ако на този, който ме нарича мошеник му кажа ,че е тъпанар и духльо, него ли ще изтриете, или двамата ?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход