Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА

Публикувано от ttodorov 
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 10:45:31
Браво - е ся парцелите хвръкнаха до небесата - полицаите погребаха пагони, във Венеция също погребваха - време е да погребвате и в Сл бряг туризма , те го правиха символично ама вие наистина .Камбаната бие - дрън.....дрън....
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 11:43:42
Нискобюджетен курорт няма погребан.Не се е случвало скоро.Много по-вероятно е да погребеш някой суперлукс в Дубай.За евтините винаги има хора.Кога малко,кога повече,но има.
%
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 12:09:53
avatar
Нещо гледам така и в Банско имотите преди сезона литнаха (ако пикирането се брои за летене де)

2-СТАЕН

35900 лв.
527.94 лв./кв.м

област Благоевград
гр.Банско

Квадратура: 68 m2
Етаж: 3-ти

Особености: Тухла, Асансьор

Допълнителна информация:
Прекрасен апартамент недалеч от центъра на града!!! Предава се с издаден АКТ16 !!! Изложение ЮГ/ЗАПАД. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА ОФЕРТА !!!!!!!


270евро/м2- дали все още има печалба или е паническо оттърваване от по-големи загуби??? За целия сеир дали да не се набъркам в бизнеса с пуканките.

====================================================================
А портрета ми от аватара строго ви следи. Кой съм аз, че да се съмнявам в себе си? ====================================================================



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-11-29 12:14 от %.
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 12:50:37
Слънчев бряг, наистина беше слънчев бряг преди да го унищожат. Критално чисто море, златен пясък, зеленина навсякъде. От всякъде където и да застанеш се виждаше море. Действиетлно беше много красиво място и ми е много мъчно, че го унищожиха. Това се случва и с абстолютно всички други курорти, проблема с пречиствателните станции е навсякъде, легловите бази отдавна са превишени в пъти. Така че не мислете, че в другете ни курорти картинката е по-различна. Просто в България не оставиха един курорт на ниво за платежоспособни туристи. Ще продъжават да идват разни изпаднали туристи. Унищожението продължава и не знам до къде ще стигнем.
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 13:17:07
Бях на С.Бряг... няма да ступя там! Има прекрасни ефтини местенца с чист пясък, море... 300$/мес голяма стая с душ и туалета, без ТВ, на кой му трябва ТВ в рая? има интернет, кафенета на брега, всичко зелено и с цветя.. и никакви "нашенци"- няма да казвам къде тези местенца, вече имам лош опит. Пристигат "нашенци" и правят С.Бряг от хубово място. И англичани в такива места няма!
От друга страна има и скъпи хубови места... а какво е С.Бряг? в сравнение с ефтино- много скъпо! в сравнение с хубово- ....
И смъслът?
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 13:51:12
Quote
lady_D
Това се случва и с абстолютно всички други курорти, проблема с пречиствателните станции е навсякъде, легловите бази отдавна са превишени в пъти. Така че не мислете, че в другете ни курорти картинката е по-различна. Просто в България не оставиха един курорт на ниво за платежоспособни туристи. Ще продъжават да идват разни изпаднали туристи. Унищожението продължава и не знам до къде ще стигнем.

Замислих се и май не е съвсем така. "Св. Константин и Елена" (бившата "Дружба) далеч повече си е запазил облика, е има построени естественно нови хотели, но изобщо не е презастроено. Какви туристи идват там не знам (общо взето и не ме интересува), но си е ОК за плаж и почивка, а и на мен лично ми е на 4 км. и предпочитано място за плаж. Албена също не е презастроена (но ми е малко по-далечко). Така, че не съвсем всички БГ морски курорти са осрани и определено северното Черноморие си е далеч по-запазено. Нямам никъква идея за леглови бази, просто лични наблюдения.
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 14:55:49
Бъдещето на Сънито е като сапьорски полигон на НАТО за изпитания в реални условия на разрушителната мощ на нови разработки пластични и недотам пластични взривове. Струва ми се че БГ правителството може да смъкне доста пари по тази линия.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-11-29 14:57 от Спиридон Тепавичаров.
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 15:03:28
avatar
Или да изтеглят за разрушаването на сънито правителствено гарантиран заем и с това да се заема фирма, спечелила ''специален'' търг за това-Ипон Демолюшън ЛТД например или нещо подобно.Все пак сме Княжество Резервата и Западна Анадола с перспективи за обединение под флага на Резервата!*drunk*

Вечно ЖЪДЕН!Ебем ти ебане пред пиене!
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 16:24:26
Резервата може да бъде Княжество, но Западна Анадола - никогаШ ! Определението "Княжество" не се вписва в духа и атмосферата на Западна Анадола така както поривът на Макмърфи (Джак Никълсън) да вдигне бетонната чешма и да разбие вратата на лудницата с нея на финала (Полет над кукувиче гнездо) не се връзва с бръщолевенията на Ванката за раци , калмари, мешани, друсани, веяни пляскани и нам ти кви скари и какви ли не дивотии, измислени да усложнят живота на тъпаците с пари.
Западна Анадола може да бъде вилает, султанат, санджак и.т.н.т. и.т.н. т. но не и княжество !
Re: ПАРЦЕЛИТЕ до Сл.Бряг ЛИТНАХА
29-11-2009 - 17:08:58
Интервю с Генка Шикерова:

[btv.bg]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход