Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

И пак нема свестен продукт-вече половин година

Публикувано от tao 
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 10:28:02
Малее чак сега видях глупостите

Дай ми реален пример в Европа с по-добър плаж, с плитко море в тих залив, където могат да ходят десетки хиляди. Дайте пример с 135 слънчеви дни от 150 при дневни температури около 30С. Рио де Жанейро е с 83 слънчеви дни в година. Дайте място където от най-отдалечената му точка до плажа са 8-10 мин. пеша, до планина 20-25/от центъра/ и през него да минава девствена река? Дайте масто, което е практически без престъпност, място където в два-три през ноща можеш да се разхождаш из най-затънтените места напълно спокоен?

Смешко, напусни родната си дупка и се разходи в Гърция.
Ще видиш стотици такива места.
До едно по-красиви и по-спокойни от претъпкания ти с пияници С Бряг. Чиста вода с чист пясък, къде си тръгнал да се мериш
Това че на плажа ви има десетки хиляди може и да е вярно, но не е никакъв плюс

135 слънчеви дни с температура 30градуса в Сл Бряг можете само да сънувате.
Такава оппашата лъжа си изсрал ... нямам думи
Рио ... било с 83 ... лудница
От 15 юни до 20 август ви е смешния сезон брок ги както щеш

:]
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 10:31:35
какво си играете изобщо да му отговаряте на паляка Иванов? не виждате ли че спори заради самия спор. опитва се да бъде център на внимание по този начин за да се чувства значим.

преди дни му обясних че в Сингапур цената на нощувка с включена храна в 4 звезден хотел ми излезе малко над 100 долара. абсолютно съизмеримо с цената в Сънито... отговора беше че Сингапур е третия свят... ха сега обяснете ми какво да му обясняваш повече на подобен човек? той не спори за да докаже нещо - той спори за да се чувства значим и ценен! *yes*
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 10:50:56
Тъй като с това Съни запълвате всички теми обещавам да направя снимки и да споделя инфо от хора които са в бранша там, ако разбира се нямат нищо против.На една от срещите ми ще присъстват Елена Иванова и Младен Мутафчийски, които са сред големите собственици в "Комплекса" :] .Ще уточня че не отивам на почивка там, а по работа с клиенти.Очаквайте моето завръщане в сряда spinning smiley sticking its tongue out.Ще нощувам 2 вечери в Маджестик и ако остане време вечерта ще се разходя, за съжеление през деня едва ли ще имам време за плаж, но ако остане задължително ще отида с фотоапарата на какао бийч.Не съм ходил там от последното ми студентско лято, значи говорим за далечната 1998-та година.Горя от любопитство smiling smiley
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 11:33:48
Аз не съм казал, че ще карам ски на Банско.

В Гърция има 10 000 места с по-хубави плажове, повечето абсолютно незастроени.

В Екваториална Африка са повече, а в Гърция не са застроени, защото нямат инфраструктура, проблемите с тока и вадата са тежки. Аз говоря за застроени места, а не за диви села. Питах с какво могат да се сравнят със Сл. бряг, като изключим , че са пусти и незастроени, като българското черноморие от началото на 20-ти век?


135 слънчеви дни с температура 30градуса в Сл Бряг можете само да сънувате.
Такава оппашата лъжа си изсрал ... нямам думи
Рио ... било с 83 ... лудница
От 15 юни до 20 август ви е смешния сезон брок ги както щеш


Не разбрах кое е лъжа, че ат 150 дни 135 са слънчеви и че температурата е около 30С, или че в Рио слънчевите дни са 83/осемдесет и три/ на година?

Слънчевите дни вероятно ще се окажат повече, а в някой години може и с няколко по-малко. Напр. тази, когато в София е все студено, тук от началото на май имаше 2 или 3 дни, когато валя дъжд за няколко часа. Температурите са средно с 6-7 градуса по-ниски от Гърция. Плажът и морското дъно са изцяло пясъчни, а на тези в Гърция, в огромната им част, ходиш с еспадрили, морето е плитко на 150 - 200 метра от брега, не чух в това отношение как са гръцките.

А за Рио слънчевите дни са толкова, може и да бъркам и да са 86 защото картата ми е в София. Рио, както и повечето градове на океана е дъждовен град, ако си там за 10 дни и вали само 3 си случил на време. А може да вали и 8 дни и това е естествено, при положение, че валежите в Бразилия са 4 пъти павече от тук. Затова и винаги съм съветвал като се ходи на Корковадо да се прави индивидуално, за да можеш да изчакаш хубаво време, иначе воже и да не успееш да го видиш. Отделно в Рио има галеми разлики между различните части на града, докато на Копакабана и Ипанема са 20-29С целогодишно на другия край може и да 40 градуса.

Дните няма защо да ги броя, аз ги виждам!

преди дни му обясних че в Сингапур цената на нощувка с включена храна в 4 звезден хотел ми излезе малко над 100 долара. абсолютно съизмеримо с цената в Сънито... отговора беше че Сингапур е третия свят... ха сега обяснете ми какво да му обясняваш повече на подобен човек?

Никога не се е спорило, че Сингапур е в третия свят, цените там са като в Сл. бряг и това би трябвало да говори нещо на който разбира.
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 12:27:55
ivo_1 Написал:
-------------------------------------------------------
> Тъй като с това Съни запълвате всички теми
> обещавам да направя снимки и да споделя инфо от
> хора които са в бранша там, ако разбира се нямат
> нищо против.На една от срещите ми ще присъстват
> Елена Иванова и Младен Мутафчийски, които са сред
> големите собственици в "Комплекса" .Ще уточня че
> не отивам на почивка там, а по работа с
> клиенти.Очаквайте моето завръщане в сряда .Ще
> нощувам 2 вечери в Маджестик и ако остане време
> вечерта ще се разходя, за съжеление през деня едва
> ли ще имам време за плаж, но ако остане
> задължително ще отида с фотоапарата на какао
> бийч.Не съм ходил там от последното ми студентско
> лято, значи говорим за далечната 1998-та
> година.Горя от любопитство

Иво, №1,
Няма какво да питаш, ти гледай какво имат. В Мажестик се огледай колко стаи са заети, след това ги умножи по цената. Питай колко им е персоала, за колко се пордават апартаментите. Виж чорбаджията с каква кола е, къде учат децата му и къде живеят. Това са нещата, които могат да ти подскажат кой какво взима, а не че ще ти каже, че печели или не печели. И питай чорбаджията защо го е боядисал в този цмят, че ме дразни. Влез да пиеш едно кафе в Хелена и напиши каква му е цената, какво е обслужването и ги сравни с цената и обслужването на мизерните гръцки села. Хапни после една сьомга в рибения ресторант и пак сподели цената и обслужването. То вие не можете да го направите, защото даже не знаете как да си служите с приборите, но помоли някой дето разбира да ги оцени. Покривки, прибори, размер маси, отстояния, цветя, сервитьори, стойка, сервиране и т.н. Те тези неща нищо не ти говорят, но като помолиш някой ще ти ги обясни. И да не вземеш да душиш като палаш тапата на виното, като едни отворковци дето от 15 г. живеят в Белгия и све ми обясняваха, колко е лошо обслужването в България. Няма да ме излагате! Ако пиеш вино напиши и правилно ли са подбрали чашата. Черният хайвер ще ти е скъп, но си поръчай червен, класата на ресторанта е в сервирането на подобни неща. Да не ти набутат от Лумпфиш, че ака се разбере после, че се познаваме, ще ме скъсат от бъзик. Ако не ти се дават и са червен ги питай дали имат поялник в кухнята, ако няват да си ядат те хайвера, хич ги не бива в тези неща. Специално внимание да се обърне на тоалетните, те са от най-важните за нивото на заведенията, за съжаление в България не се обръща нужното внимание на тези неща. Абе въобще питай който разбира, той ще ти каже какво да гледаш. А ако имаш време може да се почерпим, ще вземем още един съфорумец.

Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
15-08-2009 - 14:19:16
vivic Написал:
-------------------------------------------------------
> какво си играете изобщо да му отговаряте на паляка
> Иванов? не виждате ли че спори заради самия спор.
> опитва се да бъде център на внимание по този начин
> за да се чувства значим.
>
> преди дни му обясних че в Сингапур цената на
> нощувка с включена храна в 4 звезден хотел ми
> излезе малко над 100 долара. абсолютно съизмеримо
> с цената в Сънито... отговора беше че Сингапур е
> третия свят.
.. ха сега обяснете ми какво да му
> обясняваш повече на подобен човек? той не спори за
> да докаже нещо - той спори за да се чувства значим
> и ценен!


М даааа това беше едно от първите неща които ме втрештиха.До момента никога не бях влизал с спор колко е хубаво или не на Слънчев Бряг защото това е въпрос на вкус.Най-добре да съберем по 100 долара на Иванов да го пратим за седмица в Сингапур и после да видим дали ще стъпи на сЪНИТО :] :] :]
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
16-08-2009 - 12:10:28
Сл.Бряг е ЕВТИНА алкохолна дестинация за БЕДНИ евро-пенсии и кухи бг келеши, тва кой бил чорбаджията и ква кола карал е толкова смешно, че никой никъде по света не му обръща внимание. Явно другаря Иванов е толкова беден, че тия неща имат значение за него. Виждал съм човек който притежава 10 болцници + 10 огромни хотела , лимузината го чака отпред, а той е облечен с дрехи на персонал и сам си зарежда сода машините покрай басейна, синът му работи на рецепцията и взема по-малко от чистачките на стаите!!!!!!!!! Другаря ми говори за някви мазни селяндури с мярцидяси и къщи с асансьори. Ей докато има такива тумбаци като другаря , така ще е...смях...



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-08-16 12:11 от decho.
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
16-08-2009 - 12:22:25
ilianm Написал:
-------------------------------------------------------

> 135 слънчеви дни с температура 30градуса в Сл Бряг
> можете само да сънувате.
> Такава оппашата лъжа си изсрал ... нямам думи

Колега, това за най-многото слънчеви дни в годината си е точно така. Лъжа няма. Въпроса със застрояването е друга тема.

Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
16-08-2009 - 15:24:33
др. Иванов Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз не съм казал, че ще карам ски на Банско.
>
> В Гърция има 10 000 места с по-хубави плажове,
> повечето абсолютно незастроени.
>
> В Екваториална Африка са повече, а в Гърция не са
> застроени, защото нямат инфраструктура, проблемите
> с тока и вадата са тежки. Аз говоря за застроени
> места, а не за диви села.

Абе, Иванов -ти да не говориш за Антична Гърция? Щото българската инфраструктура е някъде там!

По долу сведенията не са за тебе! Не чети!
Дървените глави от четене нямат полза!

Просто за сведение на форума.
В момента в Гърция има над 2 000 км завършени магистрали, ако се добявят към тях т.нар. скоростни пътища, от които над 1500км магистрали, почти 300 000 км асфалтови пътища - официалната статистика мисля беше за около 150 000 - без дупки.
Всъщност, без дупки са и кърските пътища из нивята и можеш да пердашиш по тях със 50-70 км. Един приятел се питаше да не им е по различна пръстта, та не стават дупки като при нас - всъщност, всяка пролет и зима селяните си ги оправят.
Re: И пак нема свестен продукт-вече половин година
16-08-2009 - 16:15:17
коледа 2009
другарят иванович се препича под ясното декемврийско небе на златните пясъци.
лек източен бриз разхлажда жегата а морето е спокойно и гладко като женевското езеро
другарят иванович се подсушава след сутрешното плуване и си мислии...
еххх, колко си е хубаво на златните
само слънце, по коледа вече са се махнали и пияните западняци и руснаци а кибапчето вече е по 25 стотинки а кафенцето е 20 стотинки.
дааа, добре, че дойде коледата защото ми отмаляха краката от огледи и ръцете от писане на договори....
И добре, че си оставих телефона в хотела, защото тези арабски шейхове въобще не зачитат коледата за празник и пак нямаше да мога да поплувам на спокойствие.
те така и така ще пазаруват двустайките в младост, люлин и т.н. нека да почакат за да знаят кой командва тук!
другарят иванович попива потно чело и посяга към студената биричка ....
еиииии, хубаво си е на българското моренце!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход