Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

"Га ядохте кифтетата не ревахте..."

Публикувано от Продавач 
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 03:10:31
avatar
ss7 Написал:
-------------------------------------------------------
> > Продавач време е да си признаеш, че си глупав.
> Спокойно от това не се умира

А ти даде ли под наем мазата във Варна или още се чудиш какъв наем да и търсиш?
Мога ли да попитам кой/коя си ти, от каква позиция ми задаваш този интелектуален въпрос и защо не спазваш добрия тон? confused smiley *zzz* *tired*

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 10:09:46
Е, щом Продавач казава че има срив, значи има такъв... Винаги съм отчитал професионализма на Продавач...За този срив моя милост и много други предупреждаваха от години. За това не се изисква човек да е икономическо образУвание, както да речем Иванов е типично балканско образУвание. Сега губят всички с изключение на сейрджийте като г-н Тепавичаров, защото настават големи сеири. За съжаление обаче въпросният господин няма да изживее сеирите пълноценно , защото потърпевшите ще бъдат не само режисьорите на този долнопробен бизнес театър в строителния сектор, а и целия БГ народ.

THE SHOW IS OVER, GENTS…..
IT IS A TIME FOR THE BILL…

За разлика от времето на разпърдяния безотговорен ентусиазъм, когато оскотелите от алчност предприемачи и техните Силиконки искаха колкото си искат и получаваха колкото искат само от желаещите да платят обаче, сега ще плащаме всички. БГ отложи с поне 20-на години приобщаването си към съвременна Европа. със закопаването в бетон, С-класи , Бентлита и силикон шанса на децата да живеят в нормална държава . Справка : Словакия, Хърватия, Сърбия. Сърбия е много пред нас , нищо че не е в Европа.. Умишлено не говоря за доказани отличници като Полша и Чехия. Преди 1939 година БГ е била най-проспериращата държава на Балканския полуостров след две национални катастрофи, плащаща репарации и без помощи…………… но и без Иванов и производните му....

Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 10:27:01
Спиридон Тепавичаров


Именно благодарение на кризата имаме шанс да се отървем от една нагла група паразити. Дано да узпеем, защото иначе не ми се мисли.

Има и по-страшни кризи от икономическите......
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 10:58:19
bender - съмнява ме, да се отървем от паразитите. Може би кризата ще ги принуди да сменят S-класата през година, вместо всяка година, но си мисля, че те ще останат най-малко прецакани от кризата.
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 11:02:31
Quote

АКО успееш, ще разбереш защо примера ти беше приет меко казано с насмешка...
Продавач,
първо - знаеш ли вица за лудия, който карал в насрещното?
второ - предполагам, че нямаш икономическо образование. Ако се замисляш сериозно вземи прочети нещо. Ако имаш икономическо образование, сподели на кого си плащал изпитите - на някой може да е полезна информацията.
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 11:10:28
Купувач - сподели го този виц за лудия, който карал в насрещното. Не съм го чувал, а сигурно е интересен smiling smiley
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 11:28:35
Ето ви една статия за балоните ,сори за превода

Отново сме на спора, че съществуват различни видове балони. Първият вид на балон се осъществява върху не-продуктивни активи (обикновено земя & недвижими имоти). Вторият вид на балон е върху производствени активи ( жп линии, телекомуникационни линии). Когато балонът се спука, в първия случай, ние оставаме не повече земя (или злато, или масло ...), от когато сме започнали . Във втория случай, ние сме инвестирани в продуктивен капитал, който все още може да бъде използван, или с настоящите собственици, или с нов набор от собственици. Пример за първия тип балон ще бъде лалета-манията на 18 век Холандия. Пример за второто е жп балон в САЩ и Великобритания през 19-ти век или телеком балон от последните години. Друга разлика между балоните е в начина, по който те се финансират:
1 - Ако балон се финансира от банки, когато балон се спука, капиталът на банките, изчезва и скоростта на парите свива.
2 - Ако балон се финансира от капиталовите пазари (корпоративни облигации, нежелана облигации и акции ...) тези, притежаващи надценени активи понася загубите. Ако те държат тези активи на ливъридж, то активите се прехвърлят към собственици по-добре финансово.
Така че най-лошото възможно балон е балон в непродуктивни активи (злато, земя, лалета ...), финансиран от банките. Възможно най-добрия вид на балон е балон в производствени активи, финансирани чрез капиталовите пазари. Японският балон на късното на 1980 бе най-вече в недвижими имоти и е финансиран от японски банки. От друга страна, САЩ балон на късното на 1990 е в технологиите и е финансиран от капиталовите пазари (junk облигации и акции).
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 11:56:05
Ами карал си в насрещното и по радиото съобщили, че един луд кара в насрещното по едикоя си магистрала. Нашият човек веднага се обадил в радиото - "Не е един, много са."
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 12:07:06
Хаха сега като го каза, се сетих...и преди го бях чувал smiling smiley
Лошото, е че в момента лудите са много и вече не се знае кой е луд, кой не.
Re: "Га ядохте кифтетата не ревахте..."
14-03-2009 - 12:26:15
Сери салам,
сери суджук,
сери какъвто щеш боклук,
и когато цялата земя
се напълни със слайна,
ти със пръст ги разрови,
и отгоре пак се изсери....


Спокойно половината думи в горното лирическо отклонение може да ги замените с "имоти", тя стана по-мръсна дума дори *sos* smoking smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход