Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Това ли ни очаква???

Публикувано от javor 
Re: Това ли ни очаква???
22-07-2008 - 22:41:33
Quote

Жива далавера!!!!
1 600 000 РЗП по 84.375 Е/кв.м.
Аиде още 320Е/кв.м. за строеж

И ето че имаме цял град на морето със себестойност от 400Е/кв.м.
И ако се направи както в дубаи примерно ще се разпродаде без проблем по 600Е/кв.м. или ПОНЕ с 200Е/кв.м. ПЕЧАЛБА или общо 320 000 000Е чиста печалба за има няма 5г. работа

Е сега ако имах телефона на някои петролен магнат вече да съм го шитнал....


Alximika,що не опиташ да направиш врътката чрез някои посредник,като Банка напр.Ако тази не ти свърши работа,все някои ще те насочи към друга подходяща за целта.
[money.ibox.bg]
Re: Това ли ни очаква???
22-07-2008 - 22:58:36
Nikolase,това ми се струва малко по-изгодно.Къща на морето 184м2 с гараж за 43000Е
[www.willhaben.at]


Или по-добре тази,която е пак на морето,но понеже е малко по-голяма 245м2 та за 63000Е.
Дай съвет моля те.
[www.willhaben.at]
winking smiley
Re: Това ли ни очаква???
22-07-2008 - 23:05:47
Чудя се,дали пак тази фермичка 80 хектара,120м2 къща с собствен водопад за 140000Е,няма да е по-добре?
[www.immobras.com]
Re: Това ли ни очаква???
23-07-2008 - 22:40:23
И така,нещо по темата"Това ли ни очаква,това ли ви очаква"
Както се вижда,някои явно са прочели предварително новите предсказания на Настрадамус"Neues von Nostradamus: Katastrophe im August " за катастрофата през Август и може би затова реагират почти панически.Едни ги изгонват други сами си отиват,трети се подготвят за едно от горните две,ама,кво да се прави съдба.Някои пускат нови теми,други пак трият стари или токущо пуснати,кво значени има.Има неща,които вървят,докато са интересни,но не означава,че вечно ще е така.
Кво,ли ни(ви) очаква???
Виж Настрадамус.
[www.mmnews.de]
Mittwoch, 23. Juli 2008
In den Voraussagen des Nostradamus gibt es viel Unverständliches, manche Zeitangaben sind diffus. Aber für den August 2008 wird der Seher konkret und gibt eine auffällig präzise und unmissverständliche Warnung.
Nostradamus Centurie X 74

[original]

Au revolu du grand nombre septiesme,

Apparoistra au temps jeux d'Hecatombe,

Non esloigné du grand eage milliesme,

Que les entrez sortiront de leur tombe.



[engl. Übersetzung]

The year of the great seventh number accomplished,

It will appear at the time of the games of slaughter,

Not far from the great millennial age,

When the buried will go out from their tombs.



[deutsche Übersetzung]

Ein vollendetes Jahr der großen Zahl Sieben,

Wird es erscheinen während der Spiele der Hekatombe,

Nicht weit von der großen Jahrtausendwende,

Werden die Hineingegangenen aus ihrem Grab herauskommen.

winking smiley
na
Re: Това ли ни очаква???
23-07-2008 - 22:48:48
яворе, гледам доста обяви пускаш от Бразилия, да не би да си се запалил нещо след като я посети? И аз от няколко седмици гледам разни проекти там обаче за нови апартаменти на морето......какви са ти впечетленията?
Re: Това ли ни очаква???
23-07-2008 - 23:11:13
Na,след като навъртях над 7000км за 3 седмици само в Бразилия и видях не малко там,сигорно е имало нещо,освен ефтините цени на НИ,което да ме впечатли,поради което често споменавам за някои личности в форума,че не е лошо човек да види,за да може да сравнява.Незнам за къде гледаш по океана,но те имат около 4000км излас на него и на места можеш да намериш и много-ефтини,но на други вече е доста скъпо.А в между другото,там бях на екскурзия.Месните не спят за инвестиции а и по
голямите градове е много-опасно.Ако някои ще ходи да пита,ще му напиша.Но и можеш да видиш невероятни неща.За къде и какво те интересува по-точно.
А с жълтото неможах да се реализирам така добре,както ти.Веднъж и малко,но доволно.Човек се учи цял живот.
Re: Това ли ни очаква???
24-07-2008 - 17:02:41
Аман от параноици,които смята,че България е страна с уникални дадености,никъде срещани по света и всичко живо на тази планета мечтае за късче от нея...
За мен България е една изтърбушена и очукана държавица,която отдавна не предлага атрактивни условия нито за живеене,нито за отдих.
За чий ще си копувам ваканционен имот на Сл.Бряг като мога за 400$ да почивам в Египет примерно на пълен пансион с вклщчен дори самолетен билет.Ми то хотела там ще е на едни 150 декара примерно с няколко бара и ресторанта,в които дори алкохола е на корем и влиза в цената на пакета.И не ми е нужно да знам,че хотела бил на незнам кой си...това няма да направи почивката ми по приятна.Че и за кайт сърфинг добри условия имат хората.

В България освен семейството нямам други интереси.Апартамен съм си купил на тънките цени а и имам наследствени имото.Та въпроса ми е-кой купува в България и за какво са му тези имоти.Да не говорим колко е нестабилна държавата-грам сигурност за нищо няма confused smiley
na
Re: Това ли ни очаква???
24-07-2008 - 17:20:19
яворе, бях гледал на около 20км от Рио, оушънфронт, супер сграда, апартаменти с 2 спални, за около $120К, сега не мога да намеря точния линк
тука има нещо подобно като проект


[www.viviun.com]
Re: Това ли ни очаква???
24-07-2008 - 17:42:59
avatar
Аз извън България бих ходил само на почивка, но да инвестирам в страна в която не познавам законите, порядките, данъците, тренда не бих. Гледам, че колеги продават имоти по Гърция наистина на добри цени - обаче за какво са ми? Никога няма да отида да живея там, защото смятам да остана в България, а ако е за почивка срещу 700лв пътувам за Мармарис в Турция със самолет отиване и връщане и оул инклузив в хотел с 5 звезди за една седмица, другото лято в Гърция, а 2010г. в Египет примерно.

По същата причина не бих купил и ваканционен имот в България освен ако не е на 50-ина километра от офиса ми, но офиса ми е в София и най-много да се хвърля на някоя къща в Банкяsmiling smiley


Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Това ли ни очаква???
24-07-2008 - 18:10:54
Продавач Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз извън България бих ходил само на почивка, но да
> инвестирам в страна в която не познавам законите,
> порядките, данъците, тренда не бих. Гледам, че
> колеги продават имоти по Гърция наистина на добри
> цени - обаче за какво са ми? Никога няма да отида
> да живея там, защото смятам да остана в България,
> а ако е за почивка срещу 700лв пътувам за Мармарис
> в Турция със самолет отиване и връщане и оул
> инклузив в хотел с 5 звезди за една седмица,
> другото лято в Гърция, а 2010г. в Египет
> примерно.
>

А ти в колко жилища можеш да живееш и в колкмо офиса да работиш?То е ясно,че всичко което не ти е основно жилище или офис,е инвестиция.А аз в момента не виждам перспективи в такива инвестиции в България,то аз не виждам перспективи в самата държава на фона на азиятските тигри и останалите новоприети източноевропейски държави-с кой ще се сравняваме-с Хърватска ли,със Чехия ли,със Словакия ли,с Естония ли,със Словения ли.Само праха ще им дишаме с нашата...То дори Румъния са бая по-напред от нас.

Ми за мен стига държавта да е стабилна,каквато Бълггария НЕ Е.Правилата и законите се учат,стига да ги има,да са ясни и да важат за всички winking smiley
В САЩ примерно леко се притесниха хората,че цените паднали,лоши кредити(смешки на фона на кризите и инфлацията в България през последните 19 години)...И какво стана-правителството отпусна безвъзмездна финансова инжекция за всяко семейство в размер от мисля 1200$.Ако в Бг стане нещо нашето правителство какво ще направи?Как да инвестирам в нестабилна държава без да знам утре управляващите къф пениз ще им хрумне да изгърбят народа и данъукоплатците?А каква ми е гаранцията,че няма да се случи пак това,което се е случвало толкова много пъти в България-банкови фалити,хиперинфлация?
В Гърция естествено че е по-добре да се купува.Аз бих казал,че във всяка държава в европа е по-добре да се купува в момента.Колегата ми си взе на търг от банката в германия 106 реални квадрата апартамент за 28 хил.евро преди няколко седмици-намери го в интернет.Сега получава 500 евро наем на месец.В Бг ако видя нещо в интернет и запратя запитване най вероятно няма да получа отговор.

Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход