Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Коректни брокери, с които работя

Публикувано от snejana100 
Коректни брокери, с които работя
14-08-2018 - 15:44:52
Когато преглеждам обяви, винаги предпочитам обявите, в които коректно е записано РАБОТЯ С КОЛЕГИ. Това невинаги е гаранция, че ще попадна на коректен колега, но е някакво начало. С изключително добри впечатления за професионализъм, компетентност, коректност и внимание останах от Андрю Пийч - регионален мениджър на Бългериан пропъртис в Банско - по време на съвместната ни работа.Бих го препоръчала на всеки колега, който има намерение да осъществява сделка с имот в Банско.
Re: Коректни брокери, с които работя
16-12-2018 - 12:20:41
Не знам дали в БГ оставаха коректни хора!
Re: Коректни брокери, с които работя
09-09-2019 - 10:49:40
Разбира се, че са останали. Просто станаха повече "тарикатите" отколкото професионалистите. В този пазар не е лесно да се откроиш, особено когато всички използват "кукички", или казано другояче- лъжа. В този ред на мисли, аз съм много доволен от Ивелина Дюлгерова, от НЕДВИЖИМОСТИ - АГЕНТ. Особено добра е с руско-говорящите. За София говорим.

https://brokerfinder.bg/ - мнения за брокери на недвижими имоти
Re: Коректни брокери, с които работя
08-12-2019 - 13:35:48
Препоръчайте ми брокер за пловдив, с детето и мъжа ми ще се местим натам и ни трябва сигурен човек, който да знаем, че ще свърши работа.

https://bebuvki.com/nay-vazhnite-vitamini-i-minerali-koito-tryabva-da-priema-deteto-do-2-godishna-vazrast/
Re: Коректни брокери, с които работя
22-05-2020 - 18:19:34
И аз имах спречквания преди време с брокери. Сега смятам, че трябва да се търси по частните обяви или със строителите човек да се договаря някакси. Това важи не с пълна сила за всички брокери обаче. В строителството комисионната им е голяма, но наскоро се убедих, че в застраховките брокерите са по-скоро в помощ и водят до спестяване. Такъв случай имах с този застраховател - посредник Ай едн джи. Отидох за плащане на вноска по каско и какво да видя - цената е по-ниска отколкото директно при самата компания. Зачудих се откъде им идва реално сметката, но после разбрах, че брокерите в застраховането имат хубави договори с дружествата и така дават и по-добра цена на клиента. Също така големия брокер има по-ниски оперативни разходи за 1 брой застраховка. Та по темата за брокерите - за сега само застрахователните са успяли да ме спечелят.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход