Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

МАШИННО ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Публикувано от SHL 
SHL
МАШИННО ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ
22-01-2008 - 23:22:32
Вече почти 7 месеца, откакто фирма СХЛ ЕООД създаде нов отдел в сферата на услугите. Това е Машинно отпушване на канализация. Изпълнихме над 40 поръчки на клиенти с различни по сложност запушвания. Смея да се похваля, че нямаше нито един провал от наша страна до сега. Всички поръчки до една са изпълнени, всяко запушване беше отстранявано в рамките на деня на посещението. Нямаме счупен накрайник, нито скъсано жило. Нито едно от тези запушвания не затрудни пробивната сила на машината ни.
В резултат на всички данни обявени по-горе искам да заявя, че фирма СХЛ ЕООД ще продължи да задоволява нуждите на свойте настоящи и бъдещи клиенти, които винаги могат да разчитат на бързо реагиране и коректно отношение от наша страна.
За по-лесна връзка с нас, както и по-ясно представяне на нашата услуга, освен нашия сайт [www.bgremonti.com], ние пускаме и новата си визия за отпушване в интернет пространството, а именно сайта [www.otpushvane.com]. В него ще има цени и снимки, както и видео, само за отпушване. Надявам се освен допълнителната реклама за нашата работа, този сайт да ви донесе бърза, лесна и полезна информация за вашия проблем. Също така и спокойствието да знаете, че ние сме винаги на среща и ще отстраним проблема ви за часове.

НОВИЯТ САЙТ ЗА МАШИННО ОТПУШВАНЕ [www.otpushvane.com]

SHL - Строителство и ремонт

[www.bgremonti.com]

[www.otpushvane.com]

[www.dom.start.bg]



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2008-01-22 23:31 от SHL.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход