Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Професионални Електротехници Варна - Fantastic Services

Публикувано от GabrielaPetkova 
Професионални Електротехници Варна - Fantastic Services
25-10-2022 - 16:33:54
Ако няма към кой да се обърнете за проблемите с електричеството вкъщи - Fantastic Services винаги е там! Компанията предлагаща услуги на 3 континента е вече и у нас и предлага над 100 услуги за дома Ви, от които може да се възползвате 365 дни в годината.

С помощта на страхотните електротехници във Варна, няма проблем, който би се оказал пречка. От малки ремонти като смяна на контакт до пълно окабеляване на сградата - Fantastic Services е правилният избор. Компанията работи усилено вече повече от десетилетие и гарантира задоволството Ви с резултатите. Фирмата назначава само най-добрите професионалисти с поне 5 год. стаж в сферата. Те идват напълно оборудвани с най-модерните и иновативни инструменти и екипировка, което също помага да се справят със всеки проблем бързо и лесно.

Прегледайте официалната уеб страница на компанията и се уверете, че Fantastic Services е правилния избор за всяка нужда от професионална помощ вкъщи или разгледайте пълния набор от над 100 услуги за дома Ви. Можете също директно да поръчате вашия ел техник във Варна с тел. обаждане на номер 0700 33 700 по всяко едно време на денонощието.

e-mail: fantasticservicesbg@gmail.com
тел: 0700 33 700
уебсайт: [fantasticservices.bg]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход