Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Snimka
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Търся строител

Публикувано от brotarius 
Re: Търся строител
05-04-2013 - 07:42:35
Quote
personall
Значи да направя няколко профила и няколко майла...Да си спретна в АЛЛЕ.БГ 4-5 сайтчета за по 5 минути и да поискам да правя оферти. Първта ще бъде истинската, а всяка следваща по-скъпа от предходната. Надявам се да разбирате, че се шегувам. Ще се сържа с Вас на лична.

[sechkov.com]
[luxremonti.alle.bg]

Вие не построихте къщата ни, поради това че не дадохте оферта на изпратено запитване, Ако сте променили отношението си - може да говорим за довършителни работи по втория етаж, хидроизолация открита тераса, външно измазване по идеално равни стени - итонг D600, водно подово отопление, покривни дейности и др.

От опита до сега имаме наблюдение, как се оферират единични цени, ама после се явяват допълнителни непредвидени работи, поради което единичните цени растат. При определяне на количествата почват нескончаеми пазарлъци за сложност, качество и срокове, които пазарлъци пак са нагоре в цената на услугата като цяло.Големия майтап бе при шпакловките на квадратен метър с прословутата хватка "обръщане" - на линеен метър ... което се прибавяло в хода на работата, и трябвало да си го знаем, а за стените където няма обръщане не се намалявала цената ... и така натам... Общо взето не сме очаровани от професията строител. Конструктора лично изгони един строител, който се казва Джамал Фератов Карауланов за неспазване на конструкцията по покрива. Друго е като отидеш в автосервиз... Споделяме, за да сте наясно, че вече веднъж са ни минали и втори път ще е по-трудно... Та хайде - оферирайте ...Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-04-05 08:31 от malka_kushta.
Re: Търся строител
05-04-2013 - 22:15:24
avatar
Може и така да е станало. Измежду десетките оферти да съм изпуснал една. Но се съмнявам. Трудно ми е да отразя всички питащи, защото понякога има абсурди въпроси/ и Сорокин би им завидял /, но се старая . Но ако не е имало телефонен разговор с последваща среща на парцела, със сигурност не съм правил оферта.Как и да е ...

Вижам, че е било "купон" на Вашия обект. Но е хубаво, че вече сте до дов. работи. Веселбата тепърва предстои. И то ще е още по-голяма, ако направите грешката да взимате за всяка дейност различни хора. От различни фирми имам предвид.

За тази година потенциала ни е зает. Най-много да започнем още една къща.

Успехи в довършването на начинанието.

п.п.

Сега видях, че не сте Вие автор на темата. Давайте ясни препратки за това, което си мислите, че става мешавица.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-04-05 23:03 от personall.
Re: Търся строител
09-04-2013 - 18:51:12
0899 101188 Стефан . Колега ми е от университета и е сериозен .
lbi
Re: Търся строител
10-04-2013 - 14:08:01
Тръгнат ли тук да търсят оферти се почва наддаване до небесата. Сега ще почнат оферти от цени на 30 евро кв.м до 60 евро кв.м , че и такива офертаджий има кой знае, кой не знае слага някакви цени и смята как си знае, ама дали ще излезне накрая цената дето са е дали. Другите като дойдат да я дострояват след първите ще е кажат.*sos* :cry: Малко са точните и качествените строители вече, които са трайно на пазара от доста време. Все нови и нови излизат и слагат цени кой как му падне, ама дали ще завърши обекта накрая никой него интересува .Особено новоизлюпилите се фирми, които са дали цени, на които работят бригадите.smiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход