Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ИМОТИ В АВСТРИЯ - ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ТОВА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

Публикувано от SBC 
SBC
ИМОТИ В АВСТРИЯ - ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ТОВА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
17-02-2017 - 14:29:13
SBC&Co. е австрийско-български консорциум. Част от предмета на дейност е посредничеството при покупка на имоти в Австрия от български граждани.

В пакета услуги, който предлагаме, са включени консултации за права и задължения, юридически услуги, съдействие при документалната подготовка, преводачески услуги, организация на проектиране и строитено-ремонтни услуги, саниране и енергийна ефективност.

Съпътстващи на изброените до тук са и други, допълнителни дейности, за които, при интерес, ще получите информация.

Австрия е европейска държава с един от най-високите стандарти на живот, с отлична социална система, безплатно здравеопазване и образование и не на последно место - изключително добре организирана и примамлива пенсионна система.

Притежателите на имоти в Австрия, граждани на страйни от Европейския съюз, ползват същите права при определени условия, както и гражданите на Австрия.

В същото време, съотношението на качеството на имотите към цената там, сравнени с тези параметри в България е в пъти по-високо от качеството
към приблизително подобна цена.

Като се имат предвид социалните придобивки при организация на живот в Австрия и неговото качество, смело мога да заявя, че инвестирането в имоти там си струва средствата и усилието.

Ако сте частно лице или брокер на недвижими имоти и имате интерес или потенциални клиенти, желаещи инвестиране в имоти в Австрия, не се колебайте да потърсите нашето съдействие.

Делови контакти:
sbc_co@abv.bg
0043 650 5846 704
00359 876 212 749
м.д.инж. Нели Шарлоте Филипова

00359876212749
ha_ma@mail.bg
Филипова
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход