Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Помощ! Изтеглено пълномощно?

Публикувано от Асен 
Предстои ми да сключа сделка, но имам съмнения, че пълномощното, с което ще "действа" отсрещната страна е изтеглено. Как мога да проверя това? Знам, че може да се изтегли при всеки нотариус, не само при този, който го е иготвил.
Re: Помощ! Изтеглено пълномощно?
16-03-2006 - 12:11:42
Ако имаш съмнения не купувай имота. Не може да купуваш имот от човек на който нямаш доверие. И изобщо договор с човек, който подозираш, че ще те измами не се сключва.
Не мога да се осланям само на едно голо доверие. Искам да разбера как се процедира с пълномощните. Как да проверя да не би да е изтеглено. Дори да сключвам сделка с човек, който ми изглежда сериозен пак мога да остана излъган.
Re: Помощ! Изтеглено пълномощно?
16-03-2006 - 15:41:04
Ама ти ако предполагаш, че ще те излъжат как ще платиш - ще държиш след като нотариалния акт е вписан, ама пък другата страна може да се страхува, че няма да платиш ако вече НА е вписан. Сделка не може да стане ако страните си мислят, че другия ще го излъже. Просто не е възможно, освен ако някой не гарантира. Ще ви трябва гарант по сделката, а тогава теб не те интересува нищо. Ако те излъжат - ще ти плати гаранта.
Щом толкова те е страх виж при застрахователи - ще се зарадват на лесни пари - ще си застраховаш имотна сделка, която е с минимален риск, а ще ти приберат някой левsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход