Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Груб строеж-готов

Публикувано от tzvetkass 
Груб строеж-готов
09-05-2014 - 23:51:43
Поздрави на всички следвайки мечтата за свой дом.
Нашия груб строеж го приключихме 2 дни преди Великденските празници и преди дългите дъждовни дни.Ще се опитам за спазя инструкциите и да кача някоя и друга снимка.Попаднах на невероятен строител с голяма душа и добро сърце,много съм му благодарна за човечността и за идеите които ни даде по време на строежа-Къщата се намира в Равно поле,та ако някой строи в Елинпелинска община и все още се двоуми към кой да се насочи,ако се интересува мога да помогна.






[media.snimka.bg]

[media.snimka.bg]
Re: Груб строеж-готов
10-05-2014 - 10:25:53
браво,изглежда много добре,и на мен ми предстой това ...пусни малко повече инфо....цени,колко време отне строежаcla p:
Re: Груб строеж-готов
11-05-2014 - 23:53:14
Величков,на всеки тръгнал по този път го бих посъветвала да търси цена за труд и той да осигурява материалите.Сега всичко е лесно,не е като по времето когато родителите ми са строили и са се редяли с дни по опашки за тухли и цимент.Пък и така ние инвеститорите сме спокойни,че който и да наемем да строи не ни натовари в цената.
Тааааааааааа ние преди години бяхме застроили и бяхме на фундамент.Сега след 4 години търсехме бригада или строителна фирма която да изведе нещата до край.Цените за труд са като навсякъде не можеш много да избягаш,всичко зависи от това къде ти се намира обекта,какъв е достъпа и сложността на проекта.Но много можеш да спестиш от материалите ако имаш подходящите хора или умееш да се пазариш.Аз самата работя в строителна фирма и пазарувах на доста добри цени.Къщата я правихме на два етапа-преди години фундамента и от есента до сега до покрив.Разгънатата площ е 223 кв.м.ако включа изготвянето на целия набор от документи и това което взе техничката се вместихме в 58 хил.лв.
Re: Груб строеж-готов
12-05-2014 - 15:12:47
Идеална къщичка. Още 100-на хиляди и ще се превърне в мечтания дом.
Успех Ви желая и много търпение
Re: Груб строеж-готов
14-05-2014 - 23:35:59
avatar
Да. И на мен ми изглежда приятна къщата. Поздравления! И цената за майстора е доста приятна, нормално да е бил с добро сърце.

200 кв.м. за 30 000 евро = 150 евро на кв.м. --- > направо си е взимал като за фирма.

Поредното доказателство, че да се строи с майстори и сам да си снабдител, и от друга страна с фирма, е горе-долу еднакво. Поне съдейки по себе си.

Но важен е крайния резултат, а в този случай е налице.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2014-05-14 23:37 от personall.
Re: Груб строеж-готов
14-05-2014 - 23:59:20
Защо ли малко ми звучиш иронично Персонал.......Ти си строител-голям при това и теб си те бях набелязала smiling smiley но първо се насочих към по-малки твои събратя от София,това което поискаха те беше почти двойно..........В сумата,каято съм посочила влиза абсолютно всичко.Имахме само празния парцел, а от там се почна -вода,трифазен ток,проект,таксички в общината и узаконяване та до заветния акт 14.
Не ми казвай,че въпреки че строежа е направен от бригада са ми взели като строителна фирма.
А въпросния добряк колкото и да ни е взел сме му ги дали с кеф smiling smiley
Re: Груб строеж-готов
15-05-2014 - 14:47:35
avatar
Привет.
Не е иронично, а реалистично. Писал съм, че съдя по себе си, по моите цени. Двойно ще е много като сума. Но с таксите и всички допълнителни работи Ви е излязло по - евтино, така е.

Сметнах, че сте дали парите след фундамента, както сте го написали: "Тааааааааааа ние преди години бяхме застроили и бяхме на фундамент.Сега след 4 години търсехме бригада или строителна фирма която да изведе нещата до край."

Ще ми е интересно да я видя и завършена. Пускайте снимки. Успехи.
Re: Груб строеж-готов
29-05-2014 - 09:46:31
avatar
Станала е много яка къщата....БРАВО!!!

Чест и почитание
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход