Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Дайте съвет за улуци

Публикувано от lazarov 
Дайте съвет за улуци
08-04-2011 - 10:23:31
Здравейте, искам да попитам за качествени майстори на улуци . Аз съм от Пловдив и миналата година едни циганета ми смениха улуците и направиха едно нищо, отвсякъде текат, провиснаха по средата, дайте препоръки и кординати за някой майстор от който сте доволни. Сега ми предстои и смяна на улуци в Марково на вилата, и тези старите в Пловдив да се оправят, защото като знам колко пари броих за тях и са ми мили да ги изхварля. Ще бъда благодарен ако ми дадете някъкви съвети.
Re: Дайте съвет за улуци
08-04-2011 - 18:03:18
Моите ги сменях преди 2 години, доволен съм, безшевни си сложи и няма да имаш грижи. Аз ги смених за 4 години три пъти, писна ми и накрая сложих каквито трябва да се надяваме де. На работата в офисите ни са също безшевни американски, но за една година взеха да пропадат и висат, грозна картинка. Ама аз ги гледам без скоби как няма да не виснат. Моите у нас са обикновенния объл вид но са безшевни, и самите скоби са доста дебели и широки и засега не съм имал ядове, сложих си метални с пвц покритие и цвета не е избледнял няма и ръжда.
Re: Дайте съвет за улуци
09-04-2011 - 09:42:57
Благодаря за съветите, и аз не чувам много добри отзиви за американските улуци, вдигали се от вятъра, пропадали, еи такива неща. Казаха ми че сега имало някакви пак безшевни, били немски изглеждат като стандартните, твоите да не са такива, били с пвц покритие, тук двама комшии сложиха скоро ама се надуват и не казват кой ги е слагал. Гледам че са с много здрави и дебели скоби, не като моите те са точно наполовина по тесни и по тънки, ако изобщо могат да се нарекат скоби. Но интересното е че на повечето къщи са все с тънки скоби те се еднакви. На комшиите сигорно ги е правил един и същ човек защото са като близнаци улуците, цвета им е много як такъв един кафяв светъл леко. Та мисълта ми е дай кординати на твоите хора които са ти правили улуците нали били пак безшевни но кръгли. Благодаря предварително.
Re: Дайте съвет за улуци
09-04-2011 - 11:06:48
ВАС Хидроизолации е фирмата. Осланям се на тях над 7 години.
Re: Дайте съвет за улуци
09-04-2011 - 12:34:20
Quote
landstar
ВАС Хидроизолации е фирмата. Осланям се на тях над 7 години.
Какво значат тия 7 години?
Re: Дайте съвет за улуци
09-04-2011 - 15:16:31
Quote
landstar
ВАС Хидроизолации е фирмата. Осланям се на тях над 7 години.

*ok*
И аз. На първата къща, дето те ми сложиха улиците, вече 8 години никой нищо не е поправял. Пък цвета е по желание - правят кой какъвто го иска.
Re: Дайте съвет за улуци
09-04-2011 - 18:11:11
niknik - значат декари покриви - плоски, скатни, с малък наклон, с преработка, върху различни повърности, с различни материали, стотичци метри улуци, водостоци и нищо дефектно от всичкото това. Имаше периоди на забавяне, поради строителния бум, но сега нещата са много по-консистентни и организирани. Бригадите са пресяти, направена е собствена модерна база. Е, чакал съм ги понякога с месеци да дойдат, защото материалите далеч не са за всеки да ги съсипва. Фирмата им работи с американски безшевни улуци - поцинковани и два пласта прахово боядисани.
Работят и с материалите на ВиДжиЕф маркетинг - пловдивска иначе фирма, италиански продукти за покриви. От тях съм крайно доволен също.
Re: Дайте съвет за улуци
10-04-2011 - 07:34:14
Благодаря ви за информацията момчета. Обаждах се на тази фирма вас, но цените им са леко казано главозамайващи.
Re: Дайте съвет за улуци
11-04-2011 - 17:40:11
Трябва да черпиш лазаров, момчетата които ми сменяха улуците в момента работят в нашия квартал Прослав, Пловдив. Дадоха ми визитка тук пише телефони, ала бала, но имат и сайт гледам там пише всичко http://oluci.alle.bg/ Чакам почерпка лазаров.
Re: Дайте съвет за улуци
13-04-2011 - 09:14:56
Благодаря много Onasis за информацията, обадих се на тази фирма, която ми каза, и съм ти много благодарен, ще черпя наистина. Като им се обадих, ми казаха направо да ида на обекта където слагат улуци. Бяха в кв. Остромила, там една огромна къща сигорно с 15 - 20 ъгъла беше, още като им видиш работата и инструментите си личи че са професионалисти. Мен най-много ме интересуваха скобите, точно двойни по дебели и широки от моите у нас. Цените им са нормални, да не кажа ниски за качеството което предлагат, разбрахме се казаха ми че другата седмица ме почват. Аз не бях виждал толкова добре паснати улуци на сграда, като излети стояха, видях че и тръбите им са цели като улуците. Ще кача снимки щом ми сложат улуци.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход