Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Замазка за почистване с водна струя!

Публикувано от Petar Tonev 
Някой знае ли каква замазка да положа върху бетонова основа, която да може да се мие със силна струя вода!
Това хале ли е,гараж или що.
Re: Замазка за почистване с водна струя!
04-05-2006 - 15:59:26
Аз имах подобен въпрос за гараж... препоръчаха ми мозайка. Само че никой не ме ориентира с какво се полира и с какво се грундира отдолу бетона за да захване замазката...
Става дума за хале в което ще се отглеждат патици!
ИМА СТРОИТЕЛНА МАШИНА ,КОЯТО СЕ НАРИЧА "РОТАЦИОННА МАШИНА ЗА ПОВЪРХНОСТНО ИЗРАВНЯВАНЕ И ЗАГЛАЖДАНЕ НА БЕТОН" ИЗВЕСТНА КАТО ХЕЛИКОПТЕР ИЛИ ПЕРДАШКА. ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ОБРАБОТКА НА ПРЕСЕН БЕТОН.РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПЕРФЕКТНИ.
НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ДАЛИ И КАК СИ РЕШИЛ ПРОБЛЕМА С ОТОПЛЕНИЕТО НА ХАЛЕТО.
Znaia za tazi mashina.Problema e po-skoro finansov.Pomeshteniata sa 3 svarzani pomezdu si i obshtata im plosht e okolo 1000 m2.Shlaifania beton izliza po okolo 30 lv na kvadrat.Dori i bez dobavki idva po 7-8 lv na m2.A i pomeshtenieto niama nuzda da e tolkova gladko.Triabva mi povarhnostna zdravina.
Виж ,сега,първо не разбрах има ли вече положен бетон.Защото,ако няма и предстои полагането му нещата се опростяват, както финансово,така и технически.Ако не е положен ,използването на хеликоптера без "пудинг"/финно шлифоване/, само изравняване и заглаждане излиза около 3 лв/м2 труд ,де факто след това не плащаш труд и материали за изравнителната замазка.Цифрите които са ти обявили,предполагам са с включени добавки за здравина,якост и шлайфан бетон. Самия хеликоптер може да го вземеш под наем,вместо да го купуваш.
Да,има положен 10 сантиметров армиран бетон.Разбрах от колеги че бих могъл да положа циментова замазка(примерно 2:1) с добавени подобрители за самоуплатняване и водоотблъскване които биха оскъпили замазката с около 2 лв. на м2.Ако е така какви са търговските наименования на тия добавки и къде мога да си ги набавя?
ADING-Предлага добавки за бетон.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход