Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

как да освежа и пребоядисам вътрешна по- едро пръскана мазилка с латекс

Публикувано от Петрова 
Бихте ли ми казали начин сами да си пребоядисаме и освежим стените на коридора и банята, които са направени с вътрешна по- едра пръскана мазилка с латекс? С валяк ли става или с пистолет или нещо друго?
Хайде, моля ви, помогнете ми за тая мазилка!
Sami drudno ste uspeete.Tova e prof. pabota ! :g:
Петрова,

Няма да ви е лесно... Пръсканата мазилка удвоява и утроява площта за боядисване. Ако нормално трябват около 0.300 кг за м2 за боядисване на стена, предвидете най-малко 0.600 кг за м2. За да достигне до всички дупки боята трябва да се нанесе с четка, а не с валяк. Задължително две ръце. Машинно не ви препоръчвам - неефективно е.

Мога да ви препоръчам интериорните бои на мaxit - SerpoColor Mat- имат добра покриваемост и разходна норма - www.maxit.bg.

Успех
Разбрах, че трябва с четка- ими ли особености във вида на четката- каква да е? А не става ли да се пръска с ръчна пръскалка- подобна на тези за лозята?
Петрова,

Четка за боядисване сдълъг косъм. Няма кой знае какви особености. Може и машинно, но не е удачно за малки квадратури. Много пруска и ще пооцапате доста.

Успех!
Най-лесно ще ви е да го направите машинно!Не знам за хората които казват че е неефективно и че цапа,но аз извиках фирма която ми боядиса къщата външно и вътрешно с машина и съм адски доволен!Първо че ми боядисаха 700м2 за един ден и второ по-чисто оставиха отколкото когато дойдоха!Успех!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход