Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ще строиме къща - моля за няколко съвета

Публикувано от Кристина Николова 
здравейте, положението е следното.
купихме парцел с две къщи на него, едната е за майка ми, другата за мен и мъжа ми, нашата обаче е стара и искаме да я съборим и да строим на нейно място, така самото място е малко, ще е около 50-60 кв къща, но под нея мъжа ми иска да си направи гараж тоест да го копае и отгоре две стаи с баня и тоалетна,а идеята е в бъдеще и две спални отгоре да направим. първи въпрос:
в нот акт двете къщи се водят временни постройки но ги има на скица - тоест нарисувани са на скицата, от там и въпроса трябват ли ми хилядите документи и мотаяния или ще е законно просто да съборим къщата и на нейно мяасто абсолютно същатата да построим. втори въпрос - ако човек си строи сам тези две стаи , гараж , баня и тоалетна ( имаме ВИКИ кой да ни направи, Електрото - свекъра, ние ще си леем плочи, и тн - абе общо взето всичко ние ще си правим) - та колко горе долу на квадратен метър ще ни излезе - няма да ползваме нищо скъпо и тн. най обикновеени тухли, керемиди, бетон изолации и тн.
ох стана много дълго - но мерси за отговорите предварително winking smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход