Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЗАЩО ??????????

Публикувано от duharski 
ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 22:01:30
Здравейте на всички,

не бях влизал отдавна във Форума и се изненадах за многото постове във " Построяване на възрожденска къща", поизчетох последните страници и тъкмо да се включа и аз и , изненадааааа......... :cry: темата е затворена *pardon* . Отдавна бях предложил и аз да се отвори една тема специално за реставрация на възрожденските къщи, единствено ме спираше това че за начало очаквах някой от нас по духовит от мен да започне за да даде начален тласък по темата.Нещо като този пост на АРГОНАВТ:
Quote

Ще се опитам да изложа моето мнение.
Аз смятам , че човек освен тяло има и душа. Много от нещата , които ни заобикалят са в съответствие със състоянието на духа на човека.
Възраждането - борба за самостоятелна църква , борба за освобождение , културен подем. Това е време на възвишени идеали. Съответно отражение на архитектурата и строителството - също подем.
Следващите десетилетия- затваряне на човек в себе си . Западно влияние от това , че доста хора пращат децата си да учат в европа. Масово навлизане на тухлата в строителството . Сградите са красиви , но претенциозни и стоящи като самовлюбени.
Следващите десетилетия - социализъм . Времето на безличието и фалшивите идеали / тук да ме простят някои хора/. Липса на свобода. Отражение в жилищата - панелното строителство.
Последните няколко години - напъни да има интересни сгради , но още боледуваме .

Навремето къщите са се правели с душа и умения. Сега бързаме да строим и претупваме някои работи. Строителството на Възрожденски къщи е доста трудоемък процес . Има много ръчни работи , които дори и със съвременните технологии не могат да станат.
clap:
Лека му пръст на Пешо и дано е отишъл в един по добър свят smiling smiley

Не съм съгласен и аз с някои неща с отклоняването на темата но , все пак има и доста ценна информация която не е за изхвърляне и лично на мен много ми е помогнала.
Успех пожелавам на всички *ok*
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 22:15:48

Здравейте !

Явно затварянето на теми не е нещо ново. Днес реших да задам два въпроса, кой открива темите и защо ги закриват преди да се изчерпат.* За незапознатите, ще обясня, че имаше тема - Мнения за строителната система ИБТ.
Тъкмо зададох въпросите си и хоп изненадааааааааа, след два часа темата я няма.
Странно.
Дали въобще има смисъл да се задават въпроси и да се регистрират хората???
Най-малкото администраторите могат да изпращат по едно лично съобщение ,поне на хората писали по темата, че същата ще бъде закрита.
Това е.
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 22:37:29
Е сега ще си чакаме отговора от администраторите *bow*
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:01:47
Вярно, че е изтрита темата за ИТБ. Нищо, информация - тук [symac.dir.bg] , дискусия има и тук [www.napravisam.bg]



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-11-25 11:10 от Justy.
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:17:04
avatar
Justy Написал:
-------------------------------------------------------
> Вярно, че е изтрита темата за ИТБ. Нищо, дискусия
> има и тук


eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley Верно е изтрита....

Айде свикнах да ми трият мненията с които привиквам да се пише на кирилица, ама цяла тема, при това си даваше доста инфо.....

Тука никой не трие нищо... По-лошото е че донякъде е тясно специализиран...Ама има доста мнения да го разширя... Ша взема да помисля при това положение.
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:30:26
Построяване на Възрожденска къща ново
Страници: 1 ... 67, 68, 69 39146 689 Geto Днес, 10:25 Последен пост от s_opit
LKK
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:39:42
Доста странно.
Първоначално си помислих, че нещо не им е харесало отношението на авторите със строителните системи с оставащ кофраж и са пожелали да им се изтрие темата. Но дори и в този случай, не е правилно, защото там участват и други хора и излиза, че някой си ще решава, кое е правилно и кое не. Айде стига с тези номера. Ако някой се улее по-скоро съфорумците ще го коригират, а не ВСЕВИШНИЯТ...... eye popping smiley
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:41:31
Днес се отвори нова тема за възрожденските къщи, старата тема е почти 70 страници, като поне половината е с излишни коментари, вместо да се чисти, като се има предвид че интереса към тази тема е доста голям, може да се зопчне нова (както и се направи), като в нея нека да се ограничат излишните коментари. В новата тема ще добавим линк към старата, която няма да се трие, просто ще е заключена.
Ако не подкрепяте идеята, ще се заключи новата тема, а старата ще бъде отворена...
LKK
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:44:54
Освен думичката "възрожденски" не смятам че новата тема повтаря старата. По-добре да си останат и двете, а който както го чувства там и да взема отношение.
Re: ЗАЩО ??????????
24-11-2008 - 23:47:42
Аз предлагам и двете да са отворени. В старата да се продължи с ДУХОВНОСТТА, а в новата с МАТЕРИАЛНОТО в една българска къща........! Просто да се опитаме да създадем нова българска къща с дух и съвременни средства!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход