Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

мълниезащита

Публикувано от 123456 
Re: мълниезащита
03-08-2008 - 22:02:12
avatar
clap: Браво Тодоров - така трябва - само читави неща да се правят....
Макар тия пари да са малко множко - все пак си е нещо като диполна система.....
Военните имат доста добри схеми за мълниезащита и къде -къде по евтини.... :]

Чест и почитание
Re: мълниезащита
07-08-2008 - 15:10:27
Явно и elpigroup e доста добре запознат с гръмозащитната индустрия. Запознат е и с цените и обектите на защита smiling smiley.
Нека и той да ни разкаже нещо повече за гръмозащитата и дали пък той случайно неработи в някоя такава фирма.
Re: мълниезащита
08-08-2008 - 19:34:19
avatar
А елтехника каза ,че за моята кооперация ще слагат мрежа!?
Някой знае ли какво е това и моля за разяснение от някой знаещ! :]

Чест и почитание
Re: мълниезащита
08-08-2008 - 21:31:41
най вероятно си с плосък покрив , но нека форумния колега Дакомир да разясни... не че не ти е ясно колега Гогол smiling smileyРедактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-08-08 21:35 от elpigroup.
Re: мълниезащита
11-08-2008 - 07:13:13
avatar
Виж тук ме хванахте неподготвен - еладжията не ще и да ми даде плана за да погледна въпросната мрежа,а на въпроса ми дали ще прави дупки само се хили и това си е.....
Нагляр някакъв.....После що имало убити.....
А се интересувам щото вече почнах и топлоизолацията и тоя кавал като нищо ще ме накара да стоя или да демонтирам нещо....
Я ме светнете по въпросчето моля....?! :]

Чест и почитание
Re: мълниезащита
11-08-2008 - 10:00:57
мОлниезащита цена
[yandex.ru]

[www.google.com] smiling smiley
Re: мълниезащита
12-08-2008 - 20:46:37
Гогол , колега от мен да знаеш , че токаджийчетата са най големите шушумиги на земята и когато и да ги застреляш им е късно ...а инжИнерите са на първо място!

По твоя въпрос ще ти отговоря така ... има няколко варианта ,но ако тоя човек смята да ти пробива изолацията , значи ще го направи злоумишлено!

има крепители за мрежа , които са с тежест и не налага да се дупчи , каквото и да било ! Другия вариант , както аз съм си го направил е да се положи свободно мрежата по покрива без никакви крепители, само че съм си съобразил настилката с мрежата ..

Надявам се съм бил полезен за спокойния сън smiling smiley

Поздрави
Re: мълниезащита
13-08-2008 - 10:24:21
Съгласен съм с колегата "elpigroup" че може да стане без пробиване на изолацията. Смятам обаче че е хубаво все пак въжето да не лежи свбодно по покрива и е хубаво да има известно разстояние между покрива и въжето.

П.П и строг контрол над майстори и всякакъв вид "специалисти" защото май само при нас се плаща и за некачествена работа.

Поздрави
Re: мълниезащита
27-02-2011 - 15:33:40
Мълниезащита в пречиствателни станции в Стара Загора, Димитровград и Хасково

От март 2010 г. до начало на тази година фирма Парадайс Електрик Консулт ЕООД, приключи монтажа на мълниезащитните уредби в новите пречисвателни станции построени в Стара Загора, Хасково и Димитровград. Поради значимостта на тези инсталации и поради присъствието на голям брои чувствително електронно оборудване в тези обекти, фирмата Парадайс Електрик Консулт ЕООД извърши проектирането, доставка и монтажа на мълниезащитни уредби в тези обекти. За защитата на тези пречисвателни станции, бяха използвани мълниеприемници с изпреварващо действие PDC-E произведени от испанската фирма INGESCO, която е лидер в Испания в производството на технологии за мълниезащита, които се продават в повече от 40 страни по света.

Парадайс Електрик Консулт ЕООД има богат опит в изготвянето на проекти за мълниезащита не само в България, но и на други страни. Това ни дава голямо предимство пред други фирми, съществуващи на пазара. Нашата фирма има за цел да обогати културата на хората. Ето защо шишем статии, провеждаме лекции и курсове по мълниезащита на ВЕИ и по други теми, свързани с това. Представяме доклади на международнии симпозиум по мълниезаюита. На уеб сайт www.paradise-electric.eu се стремим всеки ден на представяме новости от последните достижения на учените в тази област.

Парадайс Електрик Консулт ЕООД, въпреки че е сравнително нова фирма, за кратко време се превърна в лидер в областта на мълниезащита и други подобни теми.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход