Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Stroitelni ismamnici

Публикувано от kamelina 
Stroitelni ismamnici
17-05-2008 - 22:43:12
Pisha do vsichki koito misljat da naemat stroitelna firma sa remonti.

Predi okolo 1.5 meseca naeh firmata ART BUL Luksozni Stroitelni Remonti s adres Sofia, kv. Lozenec, ul.Kozjak 17, bl. 4, v.A , et. 2 aprt. 5 s upravitel: Angel Radoev Tonchev EOOD sa remont na selska kushta.
Skluchihme dogovor s opredelen srok i suma. Dadohme 1/3 ot sumata sa materiali i te sapochnaha remonta s 3 -ma rabotnici. Sled 1 sedmica materialite svurshiha i te poiskaha dopulnitelna suma. Sled tova rabotnicite se javiha no kasaha che njama da rabotjat tui kato ne im e plateno ot firmata. Opitahme se da govorim s tjah no te se krieha i dori kogato obeshtaeha da doidat ne go praveha. Edna sedmica predi istichaneto na sroka obeshtaha da doidat i da rabotjat usileno no pak ne se javiha. Sega isobshto otkasaha da govorjat s nas.

Pisha vi s molba da rasprostranite tasi informacija taka che drugi hora da ne budat ograbeni taka besceremono kakto se sluchi s nas.

As sum predpriela vsjakavi legalni i drugi merki i njama da gi ostavja na mira dokato cjala Bulgarija ne rasbere sa thjahnata ismamnicheska firma. Dokato vsichki ne sapochnem da presledvame takiva ismamnici neshtata njama da se opravjat i te shte si misljat che sa nedosegaemi. i :g:
Re: Stroitelni ismamnici
17-05-2008 - 23:34:25
avatar
Гонете ги до дупка! Заради такива "колеги" се петни бранша!

И пишете на кирилица!!!!!!!!!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-05-17 23:40 от n.nikoloff.
SHL
Re: Stroitelni ismamnici
19-05-2008 - 21:14:02
Напълно подържам жената. Не може човек да ти плати и после да бягаш от отговорност!

SHL - Строителство и ремонт

[www.bgremonti.com]

[www.otpushvane.com]

[www.dom.start.bg]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход