Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Почистване на силиконова мазилка от прозорец

Публикувано от btrend 
Почистване на силиконова мазилка от прозорец
27-09-2016 - 18:37:09
Здравейте, давам направо по казуса, който е такъв. Купих жилището с нацапан прозорец, като не успях да го изчистя по никакъв начин и се свързах с отговорника по дограмата, след като дойдоха на оглед ми казаха: "това е силиконова мазилка, няма как да се изчисти, ще Ви направим нов прозорец, за сметката на фирмата строител" до тук всички идеално, докато 2 седмици по-късно не ми се обаждат с думите, купете си един препарат за 1,70 лв. използвайте ръкавици, защото е чиста киселина и си почистете прозореца. И сега започват проблемите. Купих препарата, но се оказа невъзможно да стигна до проблемната зона, защото прозореца не се отваря, а е от тези най-големите. Не ми се катери по первазите, защото съм на 7-мия етаж и без да ме е страм си признавам, че ме е страх. Изобщо не знам какво да правя сега в тази ситуация, от съседи разбрах, че строителя се е отказал да сменя стъклопакетите, защото всички имат подобен проблем и това ще е голям разход за тях. Не знам до колко този препарат ще успее да махне петното от моето стъкло, защотот е най-голямото, няма други апартаменти с толкова сериозно изцапване.

Ако наема фирма за почистване, дали ще успее да го махне? Използвали ли сте подобни услуги?
Re: Почистване на силиконова мазилка от прозорец
29-09-2016 - 17:08:05
Най-добре се обади на някоя фирма и ги питай дали има някаква гаранция.
Re: Почистване на силиконова мазилка от прозорец
05-10-2016 - 18:05:02
Quote
elenatrifonova
Най-добре се обади на някоя фирма и ги питай дали има някаква гаранция.

Благодаря за отговора, пратих запитване на една, която е близо до нас, но явно или не си гледат имейла, или са изключително некоректни, защото изобщо не ми върнаха отговор. Така че ще търся друга.
Re: Почистване на силиконова мазилка от прозорец
04-10-2017 - 16:24:16
Здравей, аз се обадих на една фирма за почистване в дома, за която разбрах от тази статия [www.expert.bg] . Останах много доволен от услугите им, а и виждам, че са спечелили инвестиция. Може да ги потърсиш и ти, ако все още имаш този проблем.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход