Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

монтиране на табела

Публикувано от boxera123 
монтиране на табела
03-07-2008 - 11:09:19
Здравейте приятели, наскоро наех офис в жилищна сграда и реших да си поставя рекламна табела на входа. Домоуправителя категорично отказа. Моля за съвет как да процедирам да си поставя табела, защото без такава никой няма да знае за офиса и дейността му. Благодаря.
Re: монтиране на табела
07-07-2008 - 20:28:39
На кой вход ?
Re: монтиране на табела
29-11-2008 - 12:12:06
В жилищна сграда не е нормално да има офиси и домоуправителят хубаво ти е отказал. Наеми си офис в някоя офис сграда и там няма да имаш проблем с рекламите, защото тези сгради са предвидени за бизнес !
Re: монтиране на табела
07-12-2008 - 00:00:21
Да но все по – често вече се срещат офиси, медицински кабинети, нотариуси в жилищните сгради. Ако апартамента който си избрал гледа към улицата може да си поръчаш и да си сложиш там малак билборд примерно ако имаш тераса и прочие. Така домоуправителя няма как да ти каже нещо

[lechitel.info] [tq-jenata.com] [testovebg.com]
Re: монтиране на табела
13-12-2008 - 03:23:37
Пфффф...пак някакъв "домоуправител" се изживява като последна инстанция.Грешката започва от там,че изобщо търсиш съгласието му.Трябва ти съгласие на общото събрание.На следващото събрание се включва в дневния ред и се гласува.За табелите се плаща наем на етажната собственост и с това отношенията ти с тях приключват.Другото е процедура пред общината.Рекламите по фасадите се поставят по проект,който се съгласува с архитекта на общината.
Това ако решиш да спазваш закона,естествено.
Може и да отидеш да се помолиш пак на домоуправителя и той пак ще си го премести от левия в десния крачол.Просто по тоя въпрос домоуправителят е само един от етажните съсобственици,Т.е. господин никой,ако етажната собственост представлява по-големичко стадо от 40-50 човека.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход