Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Аман от селяндурите в София

Публикувано от broker111 
Re: Аман от селяндурите в София
12-04-2007 - 18:17:01
да, надеждата е тия от село да използват София като междинна спирка и сега като сме в ЕС да отидат в чужбина, ама е само надежда, то догава ще псуваме по улиците и ще се радваме само на събота и неделя когато провинциалистите са на село за провизии
Re: Аман от селяндурите в София
13-04-2007 - 20:07:55


Да, надеждата ти реално може да се осъществи, тъй като София освен за междинна спирка за друго не става...Като свършат българите ще дойдат суданци та да се направят нови кръстоски.
Re: Аман от селяндурите в София
13-04-2007 - 23:55:27

до t1pt0p

селянчето написало: Да, надеждата ти реално може да се осъществи, тъй като София освен за междинна спирка за друго не става...Като свършат българите ще дойдат суданци та да се направят нови кръстоски

Интерсно всички селяни като мразите София какво правите в нея. А за кръстоските ще ти кажа следното: Аз съм от СОФИЯ и съм сигурен, че съм БЪЛГАРИН с български произход и кръстоската ми е от българи. Ти си някъде от дълбокия прованс. Каква ти е кръстоската ТУРСКА, ПОМАШКА, МАКЕДОНСКА, РУМЪНСКА или ЦИГАНСКА. Кажи от при вас в Долно чапръчане какви сте. Защото едва ли си с българска чиста. В едно село всички сте роднини или съседи. Съседите са пак роднини по извън брачна линия. Е в такъв случай за какви кръстоски ми говориш.
Надявам се София да ви е междинна спирка, но дали в София или в Лондон пак ще миете чиниите, ще работите по строежите и пак ще смърдите на чесън, защото сте и си оставате СЕЛЯНДУРИ колкото и да ви боли. А в София можете да дойдете, да живеете да раждате, но дивото зове в петък след обяд ще сте на път за провинциятя да си набавяте провизии и да почуствате миризмата на обор, собствената си миеризма.
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 05:36:51
Е, не е виновен човека, такава му е социалната среда, така е расло, така е пасло.....Понеже във зидаро-водопроводно-мазаческата индустрия са със екстра високо IQ , от три реда коментар направо ме е анализирал от пето коляно нататък smiling smiley)

И всяка вечер се напивам от мъка защо не живея в града-мечта София, а във Сидни.

А всички тия народности дето ги е изредил, включително българска, гръцка, сръбска и наоколо, имат много общи черти, и най вече че приноса им към модерната цивилизация клони към нула. Не виждам повод за Булгар Булгар, Грък Грък и подобни.




Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 13:55:48

до: maya

дали аз съм комплексиран тъпанар или ти си тъпа селска патка е съвсем отделен въпрос и обикновеено тези дето реват и ненавиждат брокерската професия бачкат по 12 часа за по 500 лв месечно така че аз поне си казвам професията, не я крия за разлика от други комплексарки

до: t1pt0p

пасат на село, а както ти е ясно аз не съм от там
не пия, но ако и аз трябваше да отида на гъза на географията, понеже не мога да се реализирам в България съгурно щях да пропия, като сте толкова умни и с толкова високо IQ защо бачкате по 18 часа на ден. Понеже много разбираш от приноса на народностите, кажи ми моля те какъв принос има Австралия вярно аборигените са много развита нация. Между другото нямате ли си при вас аборигенски чат. Аборигени, аборигени и такива от всички краища на света, търсейки как да си изкарат трохите. Направо сте ми жалки. В България нямало бизнес и реализация, оправданието на всички емигранти, нямате акъл и не можете да се реализирате това е истината.

Между другото съм видял бая свят като турист, така че моля те ме ми пробутвай високия стандарт на живот в Щатите, Австралия и подобни
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 16:05:41
Съвсем случайно, търсейки жилище на разумна цена, попаднах на този форум и след като видях тази тема даже реших да се регистрирам. Защото аз съм завършила Университета във Варна и след 5 години там се връщам тук и трябва да кажа, че направо ме отврати поведението на т.нар. софиянци ( на които майка им и баща им са от някое околно село ), а от както си търсим ново жилище, още повече съм отвратена от брокерите - по-лъжлива пасмина от тях няма. Какво значение има кой от къде след като самите "граждани" са най-големите селяндури в София. И смея да твърдя че поста, който заемам и който съм получила не защото мама и тати имат връзки, а защото имам лични и професионални качества, е доста висок и на интервютата доста софиянци ми дишаха прахта. А добре че идват хора от т.нар. провинция в София да се облагородява града, че тук са останали най-големите тарикати, нахалници, изнудвачи и всякаква подобна измет от "местното население".
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 17:15:34
"От ралото до урата" - Иван Вазов.
Разказа изяснява как "микроклимата" в София може да повлияе на един нормален млад човек.
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 17:19:58
София явно предразполага към крайности.
Не съм срещал другаде по-големи мерзавци.
От друга страна не съм срещал другаде по-интересни и забавни типове.
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 18:16:41
kato si ot sofia ne znachi che si bylgarin.

Chistite bylgarite sa okolo Tyrnovo i v severna bylgaria - tam sa se zapazil naj-chisti, drugoto e smeski vevyzmogni.

Az sym ot dosta pokolenia sofianez no pradedite mi idvat v Sofia ot tuyrnovsko....
Re: Аман от селяндурите в София
14-04-2007 - 18:19:58
Мръсен неприветлив град с разбити улици и изнервени хора, предизвиква умиление самодоволството на такива като broker111, аз мисля че такова поведение има връзка с културата, за съжаление тежък и инертен наш проблем за решаване.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход