Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Последен етаж-плосък покрив

Публикувано от gingerina 
gingerina
Последен етаж-плосък покрив
02-12-2005 - 09:06:34
Здравейте, моля ви да ми дадете един съвет. След като си поставихме критериите при търсене на жилище, се спряхме на апартамент на последен етаж. Покривът е плосък, незнам как се нарича точно, но няма нищо отгоре. Фирмата строител е писала , че сградата щяла да бъде покрита с дървена конструкция и бардолин. Какво е вашето мнение за този материал, и дали може да помогне евентуално при проблем с топлоизолацията , някаква такава на тавана на жилището. Въобще бихте ли се решили да купите такъв апартамент,ако много ви хареса.
Re: Последен етаж-плосък покрив
02-12-2005 - 12:13:58
Не!
Рано или късно ще протече!
Stefan
Re: Последен етаж-плосък покрив
07-12-2005 - 10:48:14
Е, не може да е съвсем плосък, щом има бърдолин ще трябва да има и наклон за да се оттича водата от тоя бардолин...
Ако наистина сте си го заплюли и още не е построено докрай, бихте могли да им предложите преди да изпълнят покрива да ви се обадят и да обсъдите вариантите на материалите с които ще се направи, или направо да се спазарите да не го правят те , а Вие да извикате специалисти които да го направят, Баумит или тегола или някоя друга специализирана фирма с традиции в изолациите.
Аз живея на последен етаж и така направих, строителя изля бетона и оттам нататък всичко под дървената обшивка, както и върху нея - топло, хидроизолация и покритието Тегола, както и улуците са изпълнени от специалисти които само това правят, не че строителните фирми не ползват също такива специалисти, но в случая всичко стана под пряк контрол и чрез плащане директно на тях от нас, съкооператорите.
Е, нашият покрив не е плосък, а скатен, а за да сложиш бардолин или Тегола мисля че условието е да има наклон над не знам колко градуса, но за това се консултирайте с нужните хора и ще изберете подходящото покритие. Иначе задължително сложете добра топлоизолация, а ако се изпълни съвестно с качествени материали със сигурност няма да тече, с други думи едва ли това би могло да е проблем и решаващ факрот при избора Ви.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход